Thibaut Courtois en Eden Hazard zijn weer op post bij Real Madrid
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Courtois en Eden Hazard zijn weer op post bij Real Madrid © RV

Thibaut Courtois en Eden Hazard melden zich bij Real Madrid: het seizoen van de laatste kans voor Hazard?

La LigaOok hun vakantie zit erop. Thibaut Courtois en Eden Hazard hebben zich aangemeld voor de voorbereiding bij Real Madrid. Hazard begint in Madrid aan het seizoen van de laatste kans. 

15 reacties

 • Joeri Karpov

  2 maanden geleden
  weg met hazard schaamte van real madrid, slechtste transfer ooit bij real, als hem 10 goals in 3 jaar gaat scoren gaan ze e standbeeld voor eden hazard bouwen voor zijn fantastische prestaties bij real madrid, amateur die eden hazard
 • c g

  2 maanden geleden
  Komaan hè Eden ga ervóór man en leg iedereen het zwijgen op 💪🏼
 • Bern Maes

  2 maanden geleden
  Eigenlijk is het triestig bijna al deze reacties .. hij glundert en ziet er scherp uit , ik denk dat dat we dit seizoen allemaal verast zullen zijn door hazard . In vorm is hij van wereldklasse!!
 • Delphine Meirlevede

  2 maanden geleden
  Wauw Eden staat wel héél scherp! Die gaar eindelijk zijn waarde bevestigen dit jaar. Een sterke Hazard bij Real is ook altijd goed voor de Rode Duivels!
 • john dewit

  2 maanden geleden
  Fit is hij wereldklasse en dat gaat hij bewijzen ook !
 1. KOERS KORT. Nibali keert terug naar Astana - Omloop van het Houtland laatste wegkoers voor De Ketele
  Wielrennen

  KOERS KORT. Nibali keert terug naar Astana - Omloop van het Houtland laatste wegkoers voor De Ketele

  De Omloop van het Houtland, de UCI-koers tussen Middelkerke en Lichtervelde, was voor pistier Kenny De Ketele de laatste wegwedstrijd uit zijn carrière. Deze winter zal hij nog enkele zesdaagsen rijden, maar daarna hangt hij de fiets aan de spreekwoordelijke haak. Op de weg boekte de renner van Sport Vlaanderen-Baloise één overwinning. In 2008 zette hij de profkermiskoers in Dentergem op zijn naam. De inmiddels 36-jarige renner was vooral succesvol op de baan. Zo werd hij in 2012 in Melbourne met Gijs Van Hoecke wereldkampioen ploegkoers. Op WK’s en EK’s haalden hij nog diverse titels en medailles. Deze zomer kwam De Ketele, met Robbe Ghys, op de Olympische Spelen in Tokio dicht bij goud in de ploegkoers. Onze landgenoten vielen na een bloedstollende finale net naast het podium. Ook in 2008 miste De Ketele in Peking, toen met Iljo Keisse, in de madison nipt het olympisch podium. De Ketele was al een korte periode pistecoach bij de Belgische junioren. De kans dat hij na zijn laatste zesdaagse toetreedt tot de omkadering van de nationale pisteploeg is niet denkbeeldig. (FHN)