PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

The NXT step. Onze Club-watcher ziet hoe blauw-zwart met komst Caluwé zijn werking weer verstevigt en verjongt als pijler voor de komende jaren

CLUB BRUGGEClub Brugge heeft zijn structuur en fundamenten verstevigd en verjongd de voorbije maanden. Niet enkel op het veld, ook ernaast. Nu is er dus de komst van Tom Caluwé (44) als Sports Manager. Opnieuw een jonge wolf, die perfect past in het plaatje dat de landskampioen voor ogen heeft, stelt onze Club-watcher. “Nu is het enkel nog wachten op dat nieuwe stadion. Pas dan zal het totaalplaatje helemaal kloppen.”

0 reacties

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.