TERUGLEZEN. Eerste NBA-speler hersteld - “FIFA wil transferperiode verschuiven”

Christian Wood.
AFP Christian Wood.
Geen sportactiviteiten in België tot en met 5 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Met het uitstel van de Olympische Spelen als nieuw orgelpunt. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy de Meeûs d'Argenteuil

  De boodschap is duidelijk: kom uit uw kot !!!

 • Benny De Keyzer

  Het gewone plebs wordt zonder pardon op tijdelijk werkloosheid gezet maar voetballer die miljoenen verdienen en bovendien (bijna) geen RSZ afdragen op hun loon die moeten uiteraard doorbetaald worden want hun job is onmisbaar voor de samenleving.

 • Alex Wellens

  Dus wij als werknemers wel en een voetballer niet?

 • Thomas Vandevelde

  Als de spelers slim zijn leveren ze zelf een deel van hun loon in. Er zijn een hoop clubs die amper het hoofd boven water kunnen houden waardoor de spelers riskeren volgend seizoen bij een andere club te moeten solliciteren, een van de weinige die het wel financieel heeft overleefd en nu een ruime keuze heeft aan spelers. Spelers gaan niet meer gescout worden maar gaan zelf nog een club moeten zoeken... Op de echte sterren na uiteraard

 • rebecca tanghe

  Er zijn ergere dingen dan de Olympische spelen die afgelast worden. Om dan zo'n beeld te posten mevr Timmers is echt belachelijk voor woorden. Pure aandachtszoekerij, kijk nr mij! Echt schaamtelijk. Die sociale media was al een vergif, heb de indruk dat dit alleen maar verergert. Stop met die ijdelheid en aandachtszoekerij! Wees dankbaar dat je nog gezond bent en bij je familie bent. De wereld heeft gn boodschap aan dramaqueens en ijdeltuiten. Genoeg is genoeg!