Christian Wood.
Volledig scherm
Christian Wood. © AFP

TERUGLEZEN. Eerste NBA-speler hersteld - “FIFA wil transferperiode verschuiven”

CoronavirusGeen sportactiviteiten in België tot en met 5 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Met het uitstel van de Olympische Spelen als nieuw orgelpunt. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

5 reacties

 • Godfroid de Meeûs d'Argenteuil

  10 maanden geleden
  De boodschap is duidelijk: kom uit uw kot !!!
 • Benny De Keyzer

  10 maanden geleden
  Het gewone plebs wordt zonder pardon op tijdelijk werkloosheid gezet maar voetballer die miljoenen verdienen en bovendien (bijna) geen RSZ afdragen op hun loon die moeten uiteraard doorbetaald worden want hun job is onmisbaar voor de samenleving.
 • Alex Wellens

  10 maanden geleden
  Dus wij als werknemers wel en een voetballer niet?
 • Thomas Vandevelde

  10 maanden geleden
  Als de spelers slim zijn leveren ze zelf een deel van hun loon in. Er zijn een hoop clubs die amper het hoofd boven water kunnen houden waardoor de spelers riskeren volgend seizoen bij een andere club te moeten solliciteren, een van de weinige die het wel financieel heeft overleefd en nu een ruime keuze heeft aan spelers. Spelers gaan niet meer gescout worden maar gaan zelf nog een club moeten zoeken... Op de echte sterren na uiteraard
 • rebecca tanghe

  10 maanden geleden
  Er zijn ergere dingen dan de Olympische spelen die afgelast worden. Om dan zo'n beeld te posten mevr Timmers is echt belachelijk voor woorden. Pure aandachtszoekerij, kijk nr mij! Echt schaamtelijk. Die sociale media was al een vergif, heb de indruk dat dit alleen maar verergert. Stop met die ijdelheid en aandachtszoekerij! Wees dankbaar dat je nog gezond bent en bij je familie bent. De wereld heeft gn boodschap aan dramaqueens en ijdeltuiten. Genoeg is genoeg!
 1. Napoli, met Mertens als invaller, ten onder bij Hellas Verona
  Serie A

  Napoli, met Mertens als invaller, ten onder bij Hellas Verona

  Niet de leukste middag voor Dries Mertens en Napoli. De Rode Duivel mocht uit bij Hellas Verona pas op het uur zijn opwachting maken, maar hij kon niet voorkomen dat zijn team met 3-1 ten onder ging. Nochtans had Lozano de Napolitanen na nog geen minuut spelen op 0-1 gebracht, maar goals van Dimarco, Barak en Zaccagni zorgden ervoor dat de punten in Verona bleven. Een erg slechte zaak voor de mannen van Gatusso, die door de nederlaag zesde blijven met 34 punten, 9 minder dan koploper AC Milan.
 1. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk

 2. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)