Serena Williams in tranen omwille van baby

Photo News
Als werkende moeder is het niet altijd mogelijk om elke mijlpaal van je kind mee te maken. Ook Serena Williams heeft dit aan den lijve ondervonden tijdens haar voorbereiding op Wimbledon. En de tennisster was behoorlijk van haar melk.

Gisteren onthulde Williams op Twitter dat ze aan het trainen was waardoor ze een belangrijke gebeurtenis van haar dochtertje Alexis Olympia niet 'live' had meegemaakt.

"Ze heeft haar eerste stapjes gezet ... ik was aan het trainen en heb het gemist. Ik huilde", schreef de kampioene.

Heel wat volgers probeerden de tennisster vervolgens te troosten. "Maak je niet druk. Zij heeft 22 grand slams gemist, maar zal nog steeds weten dat jij de beste tennisspeelster aller tijden bent. Er komen nog duizenden magische momenten met haar”, klonk het onder meer.

De kersverse mama is nog steeds in de running voor haar achtste titel op Wimbledon. Vrijdag versloeg ze Kristina Mladenovic in de derde ronde. Morgen moet ze het opnemen tegen Evgeniya Rodina.

AFP
AFP35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Stockman

  Jo Peeters . Ze gunt de jonge opkomende tennissers niets ,hahaha das de beste die ik al gehoord heb. Dus als je wat ouder wordt moet je stoppen omdat de jeugd zou winnen ????? Ik vind het erg dat jonge speelsters niet kunnen winnen tegen iemand die moeder is

 • Philip Huwel

  Blijf dan thuis , voor het geld moet ze het niet doen , en er zelf ervoor zorgen ??? Er zal wel een nanny of drie rondlopen om voor haar de klus te klaren . Altijd maar aandacht zoeken .

 • Ignace Duym

  Ik was toen aan het werk. Er moesten rekeningen betaald worden.

 • Jo Peeters

  Ze gunt de de jonge opkomende tennissters geen winst en daarom blijft ze verder spelen omdat ze weet dat ze de beste is.

 • Edwine Van der Hoeven

  Stop dan hé zeg ! En blijf bij je kind dan zul je haar zien opgroeien en alle mooie momenten mee maken. Maar nee, madam is mediageil en geld primeert boven het moederschap. Is ze NU nog niet rijk genoeg ?????? Tsssss....