Nicolas Mahut was gisteren de pechvogel van de dag op Wimbledon

AP/Photo News
Nicolas Mahut beleefde gisteren niet z’n meest aangename dag. De 37-jarige Fransman verloor de finale van het dubbelspel op Wimbledon. En tijdens de partij werd hij tweemaal op pijnlijke wijze geveld.

Nicolas Mahut en Edouard Roger-Vasselin namen het in de finale van het mannen dubbelspel op tegen Juan Sebastian Cabal en Robert Farah. Die laatste twee trokken na een uitputtingsslag van 4 uur en 56 minuten aan het langste eind. De setstanden waren 6-7 (5/7), 7-6 (7/5), 7-6 (8/6), 6-7 (5/7) en 6-3.

Nét geen zege dus voor Mahut, die tijdens de wedstrijd tot tweemaal toe tegen de grond werd gewerkt. Eerst kreeg hij een bal -een serieuze mep- op zijn linkeroog. Nadien werd hij geraakt in zijn edele delen. Bekijk hieronder de beelden.

Bal op zijn oog:

Bal in edele delen:

EPA
Photo News
AP
AP3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Thys

    met 4 op een (iets groter) veld geeft je rekenkundig 2 maal meer kans dit te moeten meemaken ! Toch voor het zekers eens geteld/gekeken of ze er nog alle twee waren ?

  • Jacques Hillaert

    Dit zijn twee unlucky slagen ,de eerste stond hij op de baseline en de tweede was naar de grond gericht maar twee maal komt de bal verkeerd aan ,pech

  • Benny Coomans

    en nu geen reacties, toen de austalische Kyrgios recht op Nadal speelde, was de wereld te klein, blijkbaar mag je niet naar de man spelen als dien zijn bankrekening groter is