Kim Clijsters wint Invitation Doubles op Wimbledon, Xavier Malisse verliest in finale

Photo News

Kim Clijsters heeft vandaag aan de zijde van de Australische Rennae Stubs het Ladies' Invitation Doubles gewonnen op Wimbledon. De 35-jarige Clijsters en de 47-jarige Stubbs versloegen in de finale de Zimbabwaanse Cara Black en de Amerikaanse Martina Navratilova, 61 inmiddels, met 6-3 en 6-4. Navratilova, die voor het vijfde jaar op rij in de finale stond, en Black verdedigden hun titel.

Bij de mannen greep Xavier Malisse net naast de hoofdprijs. samen met de Brit Colin Fleming moest hij in de finale met 7-6 (7/4) en 6-4 de duimen leggen voor de Duitser Tommy Haas en de Australiër Mark Philippoussis. Die laatste verlengde zijn titel. Vorig jaar won hij met zijn landgenoot Lleyton Hewitt.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • joske sjagers

  Man man.....waar moeit iedereen zich toch mee Als er iemand vroeger dan iemand anders op pensioen gaat. Wat dan? zijn toch hun zaken zeker. Senena is nog de enigste van Kim haar generatie die mee doet. Maar zoals Serena Wimbledon speelde zal het niet voor lang meer zijn denk ik. Trouwens heeft ook beter knoken dan Kim , en wordt regelmatig goed opgelapt...hmm hmmm! Proficiat Kim!!!

 • Elle Devee

  @René: Kim heeft gekozen voor een gezinsleven. Daar is niets mis mee.

 • René Toeters

  Is het nu Cara Black of Cara White?

 • René Van Halen

  Kim Clijsters is nog maar 35 en doet al mee met de gepensioneerden. Serena Williams is bijna twee jaar ouder en speelt nog met de echte mee.