VIDEO: Argentijnse tennisser lijkt zelf niet te kunnen geloven dat hij net een fantastisch punt heeft gemaakt

Schwartzman lijkt zijn ogen bijna niet te kunnen geloven.
rv Schwartzman lijkt zijn ogen bijna niet te kunnen geloven.
Het leek wel David tegen Goliath, het duel tussen John Isner (ATP 14) en Diego Schwartzman (ATP 25) op de Rolex Masters in Parijs. Een Amerikaan van 2,08 meter tegen een Argentijn van 1,70 meter. Isner trok uiteindelijk aan het langste eind, maar Schwartzman maakte ook indruk, met een héélijk punt.

Bij 5-6 in de tweede set vuurde opslagkanon Isner een prima service af richting zijn Argentijnse opponent. Schwartzman had moeite om die te verwerken, maar na een smash van de Amerikaan slaagde hij er op één of andere manier toch in om het punt te maken. 

Schwartzman leek even niet te kunnen geloven wat hij net had gedaan, maar toen het publiek uit zijn dak ging, kwam het besef dan toch. Schwartzman stoomde ook door naar setwinst, maar hij moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Isner.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • David Declercq

    De titel van het artikel zegt VIDEO, maar ik zie helemaal geen video ?? Kan het zijn dat dit vergeten is ?