Zélfs opponent weet niet wat hij ziet: Federer spot met alle tenniswetten tegen 'Bad Boy' Kyrgios

rv

Roger Federer (ATP 2) heeft de tennisfans nog maar eens verwend. Tijdens zijn derderondepartij op de US Open tegen de Australiër Nick Kyrgios pakte de Zwitserse legende in de derde set uit met misschien wel één van de mooiste punten van zijn carrière. 

Kyrgios leek de bal keurig weg te leggen, maar dat was zonder Federer gerekend. De 37-jarige stilist pakte uit met een fikse sprint en mepte de bal dan naast het net in het veld. Kyrgios geloofde alvast zijn ogen niet toen hij zijn opponent even zag spotten met alle tenniswetten. De Australiër verloor de partij in drie sets, Federer treft in de vierde ronde opnieuw een Australiër, John Millman.

Bekijk het knappe punt hieronder:
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • hugo van de velde

  Neen, al ge je de bal halen buiten het stadion en mep je hem keurig aan de juiste kant van het veld, dan nog is het jouw punt !

 • Sacha Van der Putten

  De meesten kennen duidelijk het reglement niet....

 • David Briers

  Regels worden gerespecteerd. Is toegestaan

 • Nicolas Van Hoecke

  Zou geen geldig punt mogen zijn, waarom idd een net plaatsen dan. Raar.

 • Mark Desiron

  waarom staat er dan een net ?