Exclusief voor abonnees

Onze tenniswatcher Filip Dewulf over de uitbarsting van Serena Williams: "Ze is een grote kampioene, maar een klein kreng als ze haar zin niet krijgt"

AFP

We kennen Carlos Ramos, hij is één van de betere arbiters op de tour. Fair, begripvol, discreet. Alles wat Serena Williams zaterdagnacht niet was. De Amerikaanse is een grote kampioene, maar een klein kreng als ze haar zin niet krijgt. Herinner u haar halve finale op de US Open negen jaar geleden. 

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yannick Foubert

  Zou een man eens moeten zeggen tegen een vrouwelijke scheidsrechter. Ze staan er dan wrs weer met hun blote tetten te zwieren en antifacistische borden. We leven in tijden waar de achterlijke het voor het zeggen hebben.

 • Mario Tersago

  Net zoals bij het voetbal zijn, discutabele beslissingen, een deel van het spel. Fijn is het misschien niet maar het hoort erbij. Wil je het aanklagen, maak dan van je oren, laat het los en kaart het aan bij de nodige instanties. Maar roepen, tieren, beschuldigen en raket kapot slaan, betaamt niet voor zulke kampioene.

 • Steve Renard

  Een klein kreng? groter kan niet, een sexist , een raciste

 • Bart Boenen

  De arbiter heeft gehandeld volgens de letter van het boekje en niet volgens de geest. Dat is alles behalve begripvol. Hij kraakt de match op iets dat nauwelijks te bewijzen valt. En ze heeft verderop in haat pleidooi ook een goed punt. Iemand zoals John McEnroe bijvoorbeeld had in verhouding met dit, 100 keer levenslang geband van de court moeten krijgen. Belachelijk.

 • franky van steenberghe

  dag daarvoor sprak ze volgende woorden na de bevalling is elke match die ik mag spelen een geschenk heb het gezien