Kimmer Coppejans niet op hoofdtabel van US Open

BELGA

Kimmer Coppejans (ATP 138) heeft zich in New York niet voor de hoofdtabel van de US Open kunnen plaatsen. De 25-jarige Oostendenaar verloor in de derde en laatste kwalificatieronde met 6-3, 3-6, 6-3 van de Fransman Elliot Benchetrit (ATP 226).

Flipkens dreigt er voor het eerst sinds 2012 niet bij te zijn op een Grand Slam

Kirsten Flipkens (WTA-109) is er niet in geslaagd zich op de hoofdtabel van het US Open te plaatsen. De 33-jarige Antwerpse verloor in de derde en laatste kwalificatieronde met 7-5 en 6-4 van haar Zweedse dubbelpartner Johanna Larsson (WTA-172).

Alleen als lucky loser kan Flipkens nu nog op de hoofdtabel komen. Ze komt daarvoor als tweede speelster in aanmerking, na de Spaanse Paula Badosa (WTA-91). Als er geen twee speelsters forfait geven, zal Flipkens er voor het eerst sinds Wimbledon 2012 niet bij zijn op een Grand Slam.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.