Postergirl Bouchard is een vrouw van haar woord: "Ik weet hoe ik date met fan zal aanpakken"

Bouchard (links) mag zich opmaken voor een date met John Goehrke.
kos Bouchard (links) mag zich opmaken voor een date met John Goehrke.
De date tussen tennisbabe Eugenie Bouchard en een fan zal er ook effectief komen. Dat bevestigde de 22-jarige Canadese schone in een interview met sportzender 'The Sports Network'. Bouchard weet zelfs al hoe ze het zal aanpakken, maar ze verwacht ook iets van John Goehrke, zoals de naam van de gelukkige fan luidt.

Tijdens de Super Bowl ging Bouchard een weddenschap aan met Goehrke, een 20-jarige Amerikaanse student. Bij een 21-0-stand voor de Atlanta Falcons tweette hij naar 'Genie': "Als de New England Patriots winnen, zullen we dan op date gaan?'' De Canadese nummer 44 van de wereld reageerde: "Is goed." En het onmogelijk geachte gebeurde ook. De Patriots gingen na overtime met de zege aan de haal.

Heeft Bouchard nu spijt van haar weddenschap? "Helemaal niet", reageerde ze. "Ik vind dit allemaal best leuk en ik zal mijn plicht ook vervullen, omdat ik een vrouw van mijn woord ben. Ik had veel vertrouwen in de Falcons, misschien wel te veel. En daar zal ik nu de gevolgen van moeten dragen."

Bouchard, die naar eigen zeggen steeds zenuwachtiger werd tijdens de Super Bowl, heeft ook al nagedacht over hoe ze Goehrke zal ontmoeten. "Ik zal hem eens laten overvliegen naar een toernooi. Wie de date zal betalen? Ik verwacht dat hij gentleman zal zijn én dat hij een leuke date zal organiseren."

"Meldingen moeten uitschakelen"

Ook Goehrke zelf reageerde inmiddels. "Toen ik de tweet van Genie las, voelde ik gewoon dat het nog niet over was", zegt hij in de 'Kansas City Star'. "Daarom trok ik mijn stoute schoenen aan en vroeg ik of ze wilde wedden en tot mijn verbazing ging ze ook akkoord. Toen de Patriots uiteindelijk ook wonnen, was het hek helemaal van de dam. De berichten op Twitter bleven maar binnenstromen en voor het eerst heb ik mijn meldingen moeten uitschakelen."

Comin for ya 2017 - likin this arm definition
#thanksgivingthrowback #singapore
Goooood morning
kos