Ook Serena Williams onder de indruk van prestatie Clijsters

Serena Williams en Kim Clijsters in 2010. Links van Serena herkent u Schiavone, rechts van Clijsters staat Navratilova.
AP Serena Williams en Kim Clijsters in 2010. Links van Serena herkent u Schiavone, rechts van Clijsters staat Navratilova.

Kim Clijsters mag gisteren in Dubai dan wel de duimen gelegd hebben voor de Spaanse Garbiñe Muguruza, toch kreeg de Limburgse niet alleen in de buitenlandse pers lof toegezwaaid. Ook Serena Williams reageerde inmiddels via Twitter en ook de Amerikaanse stak haar bewondering niet onder stoelen of banken. “Echt waar, ik ben zo zo zo trots op Kim Clijsters. Je bent een inspiratiebron. Wow. Gewoon wow. Proficiat, je deed het geweldig", klonk het in haar tweet.

Serena weet natuurlijk wat het is om terug te keren op het hoogste niveau nadat ze mama was geworden. Zij beviel in 2017 van dochtertje Olympia en keerde een dik jaar later terug in het circuit. Ze telt momenteel 23 grandslamzeges en jaagt nog steeds op het record van Margaret Court. De Australische won er 24.

Bekijk ook: de hoogtepunten uit de comebackwedstrijd van Clijsters 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lucas Vissers

    Oma’s aan de top !