Exclusief voor abonnees

Onze tennisspecialist Filip Dewulf over Djokovic: “Je vraagt je af of hij niet de wereldkampioen ‘eigen ruiten ingooien’ is geworden”

Novak Djokovic testte positief op het coronavirus.
REUTERS Novak Djokovic testte positief op het coronavirus.
Het zat eraan te komen: Novak Djokovic en zijn vrouw Jelena testten positief op corona en gaan veertien dagen in zelfisolatie. Slachtoffers van de door henzelf georganiseerde en ondertussen geannuleerde Adria Tour waar ook Dimitrov, Coric en Troicki het virus opliepen. Een extra smet op het al flink bezoedelde blazoen van de Servische nummer een.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ludo verbueken

  Wie niet luisteren wil moet maar voelen

 • Toni van belle

  Ergste van al is dat hij nu zeker 5% van zijn top vermogen kwijt is en dit waarschijnlijk voor een paar jaar. Voor iemand aan de top het einde... Corona is geen griepje dat na een weekje weg is Meg wat vitamientjes.. Het blijft in je lichaam voor jaren.

 • Heidi Werbrouck

  Ik mocht hem wel, de clown die het circus niet zo ernstig nam... tot hij met zin anti-vacvinatieonzin op de proppen kwam, tot hij zijn entourage hun onzinspuiende klep liet optrekken... nu is hij enkel nog een gevallen nitwit.

 • luc verriest

  Djokovic heeft de laatste tijd al diverse keren aangetoond dat hij de pedalen kwijt is. Er is precies een hoek af.

 • Piet Bataillie

  In het begin vond ik hem grappig