Novak Djokovic test ditmaal negatief op corona

Photo News
Nummer één van de wereld Novak Djokovic heeft de uitslag van zijn tweede coronatest ontvangen en die was negatief. Dat maakte zijn team bekend in een persbericht. 

De Serviër en zijn vrouw Jelena raakten besmet tijdens de reeks exhibitiewedstrijden onder de naam Adria Tour, die Djokovic recent organiseerde in de Servische hoofdstad Belgrado en het Kroatische Zadar. De wedstrijden werden geannuleerd nadat bleek dat verschillende spelers en stafleden positief bleken op Covid-19.

Djokovic en zijn vrouw testten positief op 23 juni, een dag nadat spelers als de Bulgaar Grigor Dimitrov (ATP 19), de Kroaat Borna Coric (ATP 33) en de Serviër Viktor Troicki (ATP 184) hun positieve resultaat bekendmaakten.
Novak en Jelena Djokovic hadden nooit symptomen en verbleven de voorbije tien dagen strikt in quarantaine.
Het internationale tennisseizoen - bij zowel de mannen als de vrouwen - herstart in augustus. 

Lees ook: Ook mama Djokovic laat van zich horen na kritiek op haar zoon: “Het is angstaanjagend wat er over hem wordt geschreven” 

EPAReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.