Dimitrov wint vette jackpot, ook Goffin passeert langs de kassa in lucratief seizoen

Photo News
Met een startpremie van 161.981 euro, twee poulewinstpremies van telkens 161.981 euro en een beloning om de halve finale te winnen van 496.120 euro wist David Goffin zich gisteren al voor aanvang van de finale verzekerd van zijn vetste cheque ooit. 

Die 982.063 euro zou bij een titel nog eens verhoogd kunnen worden naar 1.512.585 euro, maar dat kwam dus net niet uit. Het bleef bij een mooie eindejaarbonus in wat nu al zijn meest lucratieve seizoen ooit is. Grigor Dimitrov won dan weer de jackpot. De Bulgaar bleef op deze Masters ongeslagen en kreeg daardoor 2.161.520 euro mee naar huis. (FDW)

EPA28 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Marko Decandt

  Meneer Henri, ik ben vooral negatief naar Dimitrov toe. Goffin heeft het fantastisch gedaan, gezien hij nr 1 en 2 van de wereld verslagen heeft. Maar laten we eerlijk zijn, Dimitrov heeft eigenlijk geen echte toppers verslagen. Op papier misschien wel top 10, maar in de praktijk waren het nu ook niet dé top. Ik heb sterk mijn twijfels dat Dimitrov tegen Nadal en Federer zou gewonnen hebben.

 • Sanomis Van Caluwe

  Dikke proficiat met je prestatie en veeeeel geluk volgend jaar zonder kwetsure ,dat is het voornaamste . Go David en geniet ervan..

 • Anne Geerts

  Knap gedaan van David!

 • rob jamers

  Een dikke proficiat voor David, hij heeft het verdiend.DIKKE BRAVO DAVID

 • guy vermeulen

  dikke proficiat,het zullen er u weinig na doen !!!