Kyrgios haalt opnieuw uit na uitlekken feestvideo Zverev: “Hoe egoïstisch kan je zijn?”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
De video van de feestende Alexander Zverev, die had aangekondigd in quarantaine te gaan, bereikte intussen ook ‘enfant terrible’ Nick Kyrgios. De Australiër gaf zijn ongezouten mening via Instagram. 

“Ik zie over de hele wereld steeds meer controversiële dingen gebeuren”, zegt Kyrgios in bovenstaande video. “Maar de video van Zverev stak er voor mij toch bovenuit. Wéér hij, man. Hoe egoïstisch kan je zijn? Als je het lef hebt om jouw management in jouw naam een tweet te laten versturen om te zeggen dat je 14 dagen in isolatie gaat en je te verontschuldigen, heb dan op zijn minst de discipline om effectief twee weken binnen te blijven. Mijn god. De tenniswereld maakt me kwaad. Serieus. Hoe egoïstisch kunnen jullie allemaal worden?”

Kyrgios neemt collega Zverev flink op de korrel.
Reuters/rv Kyrgios neemt collega Zverev flink op de korrel.

Lees ook:

Hoezo, in quarantaine? Beelden van toptennisser Alexander Zverev die feest in Monte Carlo gaan viraal

Onze tennisspecialist Filip Dewulf over Djokovic: “Je vraagt je af of hij niet de wereldkampioen ‘eigen ruiten ingooien’ is geworden” (+)
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Michel Philippe

    Hij gaat dus bewust andere mensen gaan besmetten.