Kim Clijsters over comeback: “Ik heb nog een lange weg te gaan”

Kim Clijsters nam vandaag deel aan de Battle of Thor, een populaire obstakelrun in Genk. De 36-jarige Limburgse, die onlangs haar terugkeer in het tennis aankondigde, werkte een afstand van zeven kilometer af. “Het is niet de eerste keer dat ik van de partij ben op de Battle of Thor. ’t Is een leuke uitdaging, een goede afwisseling om wat aan de conditie te werken”, vertelde Clijsters aan TV Limburg. De Breese kwam ook kort terug op haar sensationele comeback. “Ik heb heel veel zin om er hard voor te beginnen trainen. We zien wel hoe het uitdraait. Ik heb alleszins nog een lange weg te gaan.”

Kim Clijsters nam deel aan de Battle of Thor.
rv Kim Clijsters nam deel aan de Battle of Thor.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Een lange weg ......? Zeg maar een hele lange lange weg om terug op topniveau en zeker aan bijna 37 jaar ...!

 • Goossens Godelieve

  Natuurlijk begint ze terug om haar tennis academie een boost te geven,de centjes geraken op en door in de belangstelling te komen komt er terug geld in het laadje.Want zeg nu zelf 37 jaar 8 jaar zonder competief te zijn dan ben je op tennis pensioen.

 • Roger Deprez

  Het karakter heeft ze dat is niet het probleem,maar ze zal haar gewicht zo laag mogelijk moeten houden om kwetsuren te voorkomen en zeker het aantal wedstrijden beperken. Succes Kim.

 • stefan crama

  Ik wens haar het beste maar of haar beslissing de beste is?

 • Rrwin De Jaeger

  Ik denk persoonlijk dat het eerder om het geld gaat dat er terug mee wil doen... En nee, ik bedoel dat zéker niet verkeerd want ze was en misschien een zeer goeie speelster, maar om weer terug aan de top te geraken aan haar leeftijd en de blessures die ze had en nog zal hebben, denk ik toch eerder dat het hem eerder om het eerste gaat wat ik schrijf.... Geld raakt wat op, en nu verdienen de tennissers veel meer dan toendertijds.. Hoedanook wens ik het haar héél zeker toe! Go Kim, go!!!!