Justine Henin wenst Clijsters veel succes: "Wat een uitdaging!"

BELGA
Haar voormalige concurrente Justine Henin heeft donderdag op Facebook gereageerd op de comeback van Kim Clijsters. De 37-jarige Henin, zevenvoudig grandslamwinnares, wenste Clijsters veel succes.

"Een comeback na enkele jaren buiten het circuit en met drie kinderen... Wat een uitdaging! Ik wens je veel succes, Kim Clijsters", liet Henin optekenen.

Beide speelsters waren halverwege het vorige decennium grote concurrentes aan de top van het vrouwentennis. Henin won vier keer Roland Garros (2003, 2005, 2006 en 2007), één maal de Australian Open (2004) en twee keer de US Open (2003 en 2007). Ze werd olympisch kampioen in 2004. Henin stopte in mei 2008 een eerste keer met tennis. Ze maakte begin 2010 haar comeback, en haalde meteen de finale op de Australian Open, maar later bleven de grote successen uit. Na de Australian Open van 2011 stopte ze definitief. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lucas Vissers

    Als Justine ook terugkomt speelt Clijsters toch maar voor zilver !

  • rita boom

    Ik hoop het voor haar maar zal moeilijk worden de middenmoot zal gaan!!