Goffin in Ultimate Tennis Showdown niet opgewassen tegen Thiem

David Goffin.
Photo News David Goffin.
David Goffin heeft een derde nederlaag geleden in de Ultimate Tennis Showdown, een toernooi in het Franse Nice opgezet door Patrick Mouratoglou, de coach van Serena Williams.

De Luikenaar, nummer 10 van de wereld, ging met 3-1 onderuit tegen de Oostenrijker Dominic Thiem (ATP 3). De setstanden waren 15-10, 16-10, 13-10 en 14-16. 

Voor Goffin was het zijn derde verlies. Hij was het toernooi begonnen met nederlagen tegen de Fransman Richard Gasquet (ATP 50) en de Italiaan Matteo Berrettini (ATP 8). Vorige week herpakte de Luikenaar zich met zeges tegen de Australiër Alexei Popyrin (ATP 103) en de Spanjaard Feliciano Lopez (ATP 56). Morgen  speelt hij nog tegen de Duitser Dustin Brown (ATP 239).

Na een round robin gaan de zes best geklasseerde tennissers door. De top twee plaatst zich rechtstreeks voor de halve finales, de nummers drie tot zes spelen een play-off voor een stek bij de laatste vier.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.