Flipkens moet meteen haar koffers pakken in Miami, Berdych geeft forfait

Photo News
Kirsten Flipkens (WTA-56) werd vandaag meteen uitgeschakeld in de eerste ronde van het met 9.035.428 dollar gedoteerde WTA-toernooi van Miami (Florida). De 33-jarige Antwerpse moest na een wedstrijd van meer dan drie uur (3u01) het hoofd buigen voor de Kazachse Yulia Putintseva (WTA-44). Het werd 4-6, 6-4 en 7-5.

Yanina Wickmayer (WTA-141) plaatste zich dan weer op de hoofdtabel in Miami. De 29-jarige Vlaams-Brabantse deed dat door de Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA-94) in de tweede kwalificatieronde met tweemaal 6-3 te verslaan. In de eerste ronde treft Wickmayer de Amerikaanse Sachia Vickery (WTA-142). Die plaatste zich net als Wickmayer via de kwalificaties op de hoofdtabel. Het wordt de eerste ontmoeting tussen de 29-jarige Vlaams-Brabantse en de 23-jarige Amerikaanse. De winnares mag in de de tweede ronde het hardcourt in Florida op voor een duel tegen ‘s werelds nummer een Naomi Osaka.

Berdych geeft forfait

De 33-jarige Tsjech Tomas Berdych (ATP-89) heeft forfait gegeven voor het Masters 1.000-toernooi van Miami (Florida). De voormalige nummer vier van de wereld kampt met rugpijn. Hij had in de eerste ronde tegen de Australiër Bernard Tomic (ATP-81) moeten aantreden. Tomic krijgt nu een kwalificatiespeler of een lucky loser tegenover zich, met als inzet een duel in de tweede ronde tegen ‘s werelds nummer een Novak Djokovic.

Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Daniel Bamps

    Daar heeft ze geen probleem mee, ze is daar aan gewoon geworden