Elise Mertens opent tegen Italiaanse Jasmine Paolini in Fed Cup

Jasmine Paolini en Elise Mertens.
BELGA Jasmine Paolini en Elise Mertens.
Elise Mertens (WTA 17) staat morgen (13u30) in de eerste wedstrijd van de Fed Cupontmoeting tegen Italië in Genua tegenover Jasmine Paolini (WTA 145). Aansluitend neemt Alison Van Uytvanck (WTA 50) het op tegen Sara Errani (WTA 91). 

Zondag (vanaf 12u) speelt Mertens tegen Errani en ontmoet Van Uytvanck in het laatste enkelduel Paolini. In het afsluitende dubbel volgt een duel tussen Mertens en Kirsten Flipkens tegen Deborah Chiesa en Jessica Pieri.

België, met interimkapitein Ivo Van Aken, en Italië treffen elkaar op gravel in het Valletta Cambiaso AS in Genua in de play-offs van Wereldgroep I. België verloor in februari in de eerste ronde van Wereldgroep I met 3-2 in en tegen Frankrijk. Italië won in Wereldgroep II met 3-2 van Spanje.

Kapitein Ivo Van Aken en Elise Mertens.
BELGA Kapitein Ivo Van Aken en Elise Mertens.
BELGA
BELGAReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.