Einde blessurelast Djokovic in zicht: "Ben op de goede weg"

Photo News
Novak Djokovic (ATP 13) heeft zich in een Zwitsers ziekenhuis laten opereren aan de rechterelleboog. Dat heeft de 30-jarige Serviër vandaag bekendgemaakt.

Djokovic is al een hele poos op de sukkel met zijn rechterelleboog, maar ging niet eerder onder het mes. Afgelopen maand vierde hij zijn comeback op de Australian Open, nadat hij sinds Wimbledon aan de kant stond. De Serviër, die zichtbaar nog last ondervond aan zijn elleboog, sneuvelde in Melbourne in de achtste finales tegen de Zuid-Koreaan Chung Hyeon.

"Ik ben met mijn ploeg overeengekomen om na het toernooi in Australië een kleine medische ingreep aan mijn elleboog te ondergaan", liet Djokovic in een mededeling weten. "Het ziet ernaar uit dat ik op de goede weg ben om volledig te herstellen." 

Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roland De Smedt

    Hij zal er moeten mee leren leven dat Federer de beste is, de beste tot op heden en voorlopig nog voor zeer lang.