Deze dame mag zich de verloofde van Rafael Nadal noemen

AFP
Heuglijk nieuws uit de tenniswereld: Rafael Nadal (32) heeft Maria Francisca Penello, al veertien jaar zijn steun en toeverlaat, ten huwelijk gevraagd. Dat meldt het Spaanse magazine Hola! in primeur. 

Nadal zou zijn 30-jarige Mery acht maanden geleden al het aanzoek hebben gedaan tijdens een romantisch weekendje in Rome, maar nu pas komt het nieuws van hun verloving naar buiten. Het huwelijk zelf, door het Spaanse blad nu al het ‘huwelijk van het jaar’ genoemd, is gepland in oktober en zal doorgaan op Mallorca, het eiland waarop zowel de beste Spaanse tennisser ooit als zijn aanstaande zijn grootgebracht. De exacte locatie werd evenwel nog niet meegedeeld.

AP

Nadal, die vorig weekend nog kansloos onderuit ging in de finale van de Australian Open tegen Novak Djokovic, sluit niet uit dat er later ook kindjes komen. “Ik zou graag kinderen hebben ja, een jongen of een meisje, maakt niet uit. Ik hou van kinderen en ik ben een echte familieman”, zei hij daar onlangs nog over. “Ik word er ook niet jonger op, maar alles hangt natuurlijk af van hoe lang ik nog op hoog niveau kan doorgaan met tennissen.”

EPA

Perello, die ook in Melbourne weer aanwezig was om haar partner te steunen, werkt in de verzekeringssector en heeft ook een diploma bedrijfsmanagement op zak. Ze werkt ook als projectmanager in de Rafa Nadal Foundation, de liefdadigheidsinstelling die Nadal bijna tien jaar geleden het leven in riep.

AP3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pieter Verhulst

    Ook klasse van Nadal. Hoeveel topsporters blijven bij hun liefje. De meesten gaan voor jonger en uiterlijk vertoon zodra ze geld hebben.

  • Louis Meeus

    Mooie dame.

  • Ludo Thibis

    Mooie natuurlijke vrouw..