David Goffin gaat opnieuw onderuit tegen Nishikori

PHOTO_NEWS
David Goffin (ATP 14) heeft zich donderdag (plaatselijke tijd) niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het ATP-toernooi in het Canadese Montreal (hard/3.587.490 dollar). Belgiës nummer 1 verloor in de derde ronde in twee sets van de Japanner Kei Nishikori (ATP 4). Die haalde het na 1 uur en 25 minuten met 6-4 en 6-4.

Het was het derde duel tussen de 24-jarige Goffin en de 25-jarige Nishikori. De twee vorige ontmoetingen, allebei dit jaar, werden ook door de Japanner gewonnen (in Madrid op gravel en in Miami op hardcourt).

Nishikori, het vierde reekshoofd, speelt om een plaats in de halve finales tegen de Spanjaard Rafael Nadal (ATP 9). Die wipte de Rus Mikhail Youzhny (ATP 107) met 6-3 en 6-3.

Ook Djokovic en Murray soepel naar kwartfinale
Ook Novak Djokovic bereikte overtuigend de kwartfinales bereikt van de Rogers Cup in Montreal. De Servische nummer één van de wereldranglijst rekende in 54 minuten af met de Amerikaan Jack Sock (6-2 6-1). Andy Murray kende eveneens weinig problemen. De Schotse nummer twee van de plaatsingslijst bleef Gilles Muller uit Luxemburg eenvoudig de baas (6-3 6-2).

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS