Boris Becker wil aan schuldeisers ontsnappen dankzij Centraal-Afrikaanse Republiek

AFP
Diplomatieke immuniteit. Dat is het nieuwe wapenfeit van Boris Becker om zijn schuldeisers op een afstand te houden. De ooit zowat beste tennisser van de wereld waant zich onschendbaar nu hij deel uitmaakt van het diplomatieke kransje van de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Het 'from hero to zero'-epos van Boris 'Boem Boem' Becker heeft een nieuwe episode. Nadat de Duitse oud-tennisvedette (50) in juni vorig jaar bankroet werd verklaard na schulden bij een privébank en daarna een poging deed om zijn trofeeën te verkopen om een centje bij te verdienen, haalt hij nu een nieuwe truc uit zijn doos om aan de schuldeisers te ontkomen. Becker verklaart zichzelf diplomatiek onschendbaar.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Gijselaar

  Sluit da de rest van zen leven op.

 • Jozef Louis

  Mr Becker’s prive problemen zijn niemands zaken. Ik ken hem vrij goed. Altijd heel korrekt met hem gewerkt maar het is geen “ papieren “ man. Hij vertrouwt mensen op hun woord, is vaak misbruikt. Goed , geen heilige, maar goeie vent.

 • Mario Bocque

  De streken van een kapitalist, niet meer, niets minder. Hier ontsnappen de kapitalisten ook met hun fortuin naar zonnigere oorden en de gewone mens mag het allemaal bijpassen.

 • Daniël Gyssens

  Misschien weet hij waar er nog hier of daar een bezemkast is !

 • Erik Van de Perre

  Boem boem boris krijgt zo'n beetje dezelfde streken als dien andere rare snuiter van over de grote plas... Die schulden? Alles fake news.