Exclusief voor abonnees

Comeback à la Clijsters? Henin zal er zich niet aan wagen: “Ik begrijp Kim niet”

Henin.
BELGA Henin.
Als nieuwbakken analiste voor Eurosport trok Justine Henin (37) voor het eerst in negen jaar nog eens naar Melbourne. Het werd een blij weerzien voor beide partijen, maar een comeback zit er niet in. “’Doe jij dat maar niet’, zei mijn man me”, lachte Henin.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • sabrina velez

  Echt wat een reacties hier!! Als kim terug wilt tennissen wie zijn wij om dit haar niet te gunnen!!! Kim zegt zelf dat het niet de bedoeling is om slams te winnen!!! Echt zure mensen hier!!!

 • Marc LInden

  Ze heeft gelijk, je haalt nooit nog het oude niveau en waarom zou je een fantastische prestatie naar beneden halen? Voor het geld, dat kan maar wat beteken je dan als sportman? Nieuwe generaties met alle moderne middelen, kunnen altijd wat meer, wat sneller, wat beter. Laat het vallen Kim je bewijst er jezelf geen dienst mee en voorhet geld zal je het echt niet moeten doen.

 • Kelly Verlinden

  Wat valt er niet aan te begrijpen, die wilt nog 1x goed cashen met sponsors en publiciteit nu het nog kan.

 • Johan Vervaeck

  Voor de zoveelste keer wordt het met Kim een maat voor niks. Geloof me, geen titel, geen glans, enkel financieel verlies. Neen, winnen als je d'erom vraagt, zo werkt het niet.

 • raf peeters

  Kim denkt of heeft in het hoofd haar prestatie's en kunnen zitten van toen ze stopte ,ze zal zeer vlug merken dat de jaren die er bij gekomen zijn hun tol eisen en waar-schijnlijk "niet meer mee" kan in grote circuit , zal even snel verdwijnen dan gekomen