Andy Murray staat dicht bij terugkeer in enkelspel

Photo News
Andy Murray staat dicht bij zijn terugkeer in het enkelspel, dat bevestigde hij gisteren in het Amerikaanse Washington. De 32-jarige Schot mikt daarvoor op het ATP-toernooi in Cincinnati, dat over twee weken gespeeld wordt.

"Op voorwaarde dat ik me klaar voel. Ik train op het enkelspel en doe voort in het dubbel. Met die aanpak hoop ik me klaar te stomen", aldus Murray, die sinds zijn heupoperatie in januari enkel in het dubbelspel aantrad en toen zelfs min of meer het einde van zijn loopbaan aankondigde.

"Een terugkeer in Cincinnati, dat zou het ideale scenario zijn", gaf de drievoudige grandslamwinnaar toe. "Als dat toernooi nog te vroeg komt, zal ik waarschijnlijk moeten wachten tot de US Open. Ik zou echter liever niet hebben dat mijn eerste wedstrijd meteen een vijfsetter is." 

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.