#friendsforever: Serena gaat na vlotte zege eten met gedumpte Wozniacki

Serena Williams in een opvallende outfit tijdens de opwarming.
PHOTO_NEWS Serena Williams in een opvallende outfit tijdens de opwarming.
Titelverdedigster Serena Williams (WTA 1) heeft zich in Parijs makkelijk gekwalificeerd voor de tweede ronde van Roland Garros. De Amerikaanse, het eerste reekshoofd, won met 6-2 en 6-1 van de Française Alizé Lim (WTA 135). Daarna ging de jongste Williams-zus uit eten met onder andere Caroline Wozniacki, die morgen aantreedt tegen Yanina Wickmayer.

De Deense kreeg enkele dagen eerder een zware klap in haar privé-leven te verwerken. haar verloofde annex topgolfer Rory McIlroy verbrak het nakende trouwfeest en dus meteen de relatie. De Noord-Ier zegevierde vandaag trouwens nipt in Virginia Waters, waar hij na een spannend slot het BMW PGA Championship op zijn naam schreef. Het valt te hopen voor 'Wicky' dat ook Wozniacki geen sportieve weerwraak neemt.

Van Serena Williams krijgt Wozniacki alvast veel steun. Op Twitter troostte de Amerikaanse na de breuk de Deense met woorden van steun en vanavond postte ze op haar Instagram #friendsforever, waarbij de Amerikaanse haar arm rond de schouders van Wozniacki legde. Serena neemt het in de tweede ronde aan de Porte d'Auteuil op tegen de Spaanse Garbine Muguruza (WTA 35) of haar landgenote Grace Min (WTA 130). De 32-jarige Amerikaanse mikt op een derde titel in de Franse hoofdstad. Eerder won ze het toernooi ook al in 2002.

PHOTO_NEWS
Serena Williams
GETTY Serena Williams
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS