'Bulgaarse Beckham' (en boeman van Goffin) oogst flink wat lof op social media voor deze fantastische actie

.
rv .
Pijlijk moment voor Kyle Edmund op het ATP toernooi in Brisbane, Australië. De 22-jarige Brit (ATP 50) ging in de derde set van zijn partij tegen Grigor Dimitrov door zijn enkele en er volgde een luide schreeuw. De hele arena in Brisbane was met verstomming geslagen, op één man na: Edmunds opponent.

Dimitrov, in België niet de meest geliefde tennisser nadat hij David Goffin heeft verslagen in de finale van de Masters, sprintte naar de overkant van het terrein om zich te vergewissen van de toestand van de Brit. Toen ook de umpire er was, hielp de Bulgaar zijn gevallen ook overeind en hij begeleidde hem naar zijn bank. Een knappe actie van Dimitrov, die alvast op handen wordt gedragen op de sociaalnetwerksites.

Edmund speelde de partij nog moedig uit, maar verloor uiteindelijk met 6-4, 6-7 (3-7) en 6-4. In de volgende ronde neemt Dimitrov het op tegen thuisspeler en 'enfant terrible' Nick Kyrgios.

.
rv .Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.