Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Cercle Brugge CER
0
EINDE
1
STVV STV
 • Daichi Hayashi Goal 7'

STVV houdt met tien man stand tegen Cercle: nieuwkomer Hayashi maakt de enige goal van de wedstrijd

Jupiler Pro LeagueSint-Truiden maakte een einde aan drie weken met enkel verliesmatchen en ging op Cercle Brugge met de volle buit aan de haal. Een gigantisch mistasten van Didillon vroeg in de wedstrijd kostte de Vereniging alweer dure punten. Zelfs na een halve match met een man meer (na de uitsluiting van Reitz) kon groen-zwart de derde verliespartij op rij niet meer afwenden. Sint-Truiden wipt over Cercle, dat andermaal voor een lang seizoen in de kelder van de klassering moet gaan vrezen.

2 reacties

 • Luc Vanheste

  1 jaar geleden
  Vorig jaar had Cercle met Ugbo een doelpuntenmaker in huis. Die is voor veel geld verkocht. Het wordt tijd dat Monaco eens wat geld in cercle steekt in plaats van steeds te cashen.
 • Patrick Deceuninck

  1 jaar geleden
  Vanderhaeghe kent er niks van.wanneer ingrijpen
 1. Paul Okon, assistent bij Club, geniet van stuntende ‘Aussies’: “Rode Duivels misten Australische mentaliteit”
  PREMIUM
  2

  Paul Okon, assistent bij Club, geniet van stuntende ‘Aussies’: “Rode Duivels misten Australi­sche mentali­teit”

  ‘Aussie Aussie Aussie, Oi Oi Oi’. Paul Okon, assistent-coach bij Club Brugge, geniet dan wel van het Australische exploot in Qatar, toch hinkt hij op twee gedachten: “Ook na het succes op het WK van 2006 is er in ons land helemaal niets veranderd.” Vanavond staan de ‘Aussies’ voor hun 1/8ste finale tegen Messi en co. “Wij verwachten nooit dat we iets zullen winnen - het maakt dat ze vechten tot de laatste snik.”