Photo News
Volledig scherm
© Photo News
STVV STV
1
EINDE
1
KV Oostende KVO
 • 52' Goal Taichi Hara
 • Makhtar Gueye Goal 56'

STVV en KV Oostende delen de punten na matig schouwspel

Jupiler Pro LeagueNa één rotslechte eerste en een betere tweede helft moesten STVV en KVO vanavond genoegen nemen met een punt. De thuisploeg verdiende het meest de overwinning, maar blijft net als Oostende bengelen in de middenmoot.

1 reactie

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Komaan KVO punten pakken ! Succes verder
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. “Beste gevoel ooit aan snookertafel”: fenomenale Luca Brecel staat in finale van het prestigieuze UK Championship
  Play
  Snooker
  55

  “Beste gevoel ooit aan snookerta­fel”: fenomenale Luca Brecel staat in finale van het prestigieu­ze UK Champions­hip

  Niet te stoppen. Luca Brecel (26) staat in de finale van het prestigieuze UK Championship snooker, een van de drie belangrijkste rankingtoernooien van het seizoen. De ‘Belgian Bullet’, het nummer 40, versloeg de Engelsman Kyren Wilson (WS-5) met 4-6. Brecel imponeert al een hele week in York en neemt het morgen in de finale op tegen Zhao Xintong (WS-26). “Ik was zo nerveus. Ik kon alleen maar denken aan de finale. Ik kon deze nacht amper slapen”, vertelde Brecel achteraf.
 3. En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezemvriend Verschaeren in de basis terwijl hij aftrap geeft
  RSC Anderlecht
  1

  En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezem­vriend Verschae­ren in de basis terwijl hij aftrap geeft

  Mooi moment in het Lotto Park bij de aftrap. Die werd gegeven door Remco Evenepoel (21), die als tiener voor Anderlecht speelde en er toen een goeie vriendschapsband op na hield met Yari Verschaeren (20). Alleen mag die laatste niet altijd even veel spelen onder Kompany, die zeker met zijn voorlinie graag roteert. In een uniek dubbelinterview tussen Evenepoel en Verschaeren zei de wielertopper echter tegen Verschaeren dat hij zich geen zorgen moest maken wat betreft zondag tegen Zulte Waregem. “Ik regel dat wel”, aldus Evenepoel. En jawel, in de basis tegen Zulte Waregem: Yari Verschaeren.