Ontgoocheling bij Denis Almeida en Ritchie De Laet.
Volledig scherm
Ontgoocheling bij Denis Almeida en Ritchie De Laet. © Photo News
Olympiakos Piraeus OLY
2
EINDE
1
Antwerp ANT
 • 52' Goal Youssef El Arabi
 • 87' Goal Oleg Reabciuk
 • Mbwana Samatta Goal 75'

Strijdvaardig Antwerp slikt in de slotfase fataal tegendoelpunt en gaat met 2-1 onderuit bij Olympiakos - Priske: “We verdienden meer”

Europa LeagueDomper op de feestvreugde. Als enige Belgische ploeg in Europa blijft Antwerp deze week met lege handen achter. ‘t Zag er nochtans lang goed uit, daar in Athene. Eén ongenode gast verbrodde het Antwerpse feestje. Olympiakos won met 2-1, dankzij een late treffer van Reabciuk. Zonde.

9 reacties

 • ronny meuris

  1 maand geleden
  Kan iemand de olie vinden om de machine te smeren want het kraakt op alle vlakken. Sportief en extra sportief met een ploeg die niet draait en een ´nieuwe´ tribune die niet open mag.
 • ronny meuris

  1 maand geleden
  En ondertussen is het benutten van de volle capaciteit vd nieuwe tribune ook nog niet toegelaten. Je mag dus stellen dat de gedane beloftes, momenteel, niet voldaan zijn. Het team, de technische staf en de hele organisatie errond mag gerust eens voor de spiegel staan. Als supporter verwacht ik meer dan dit. We zijn ondertussen al weken verder en heel de club mag gerust een tandje bijsteken om aan de verwachtingen te voldoen.
 • Yves Elst

  1 maand geleden
  Ik vrees voor Priske ... zit nog steeds geen verbetering in het spel van Antwerp
 • Herbert Verbeeck

  1 maand geleden
  Naigolan?? Het gaat allemaal wat vlug voor hem Is nog niet echt een meerwaarde... En of hij het wordt?
 • Danny Callaert

  1 maand geleden
  Antwerp zou beter Boloni of Vercauteren een tijdelijk contract geven om een organisatie op poten te zetten. Antwerp had weer veel geluk want verdedigend was het weer een zeef en aanvallend liepen ze elkaar meer voor de voeten dan iets anders. Van Naingolan 1 flits gezien en dat was alles. Wanneer komt Dessolleil eindelijk in de ploeg ? En waarom werd Bataille met gele kaart niet tijdig vervangen ? Goede spelers maar ik heb zware twijfels bij coach. Dit Antwerp haalt nooit top-4.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.