Ontgoocheling bij Denis Almeida en Ritchie De Laet.
Volledig scherm
Ontgoocheling bij Denis Almeida en Ritchie De Laet. © Photo News
Olympiakos Piraeus OLY
2
EINDE
1
Antwerp ANT
 • 52' Goal Youssef El Arabi
 • 87' Goal Oleg Reabciuk
 • Mbwana Samatta Goal 75'

Strijdvaardig Antwerp slikt in de slotfase fataal tegendoelpunt en gaat met 2-1 onderuit bij Olympiakos - Priske: “We verdienden meer”

Europa LeagueDomper op de feestvreugde. Als enige Belgische ploeg in Europa blijft Antwerp deze week met lege handen achter. ‘t Zag er nochtans lang goed uit, daar in Athene. Eén ongenode gast verbrodde het Antwerpse feestje. Olympiakos won met 2-1, dankzij een late treffer van Reabciuk. Zonde.

9 reacties

 • ronny meuris

  1 maand geleden
  Kan iemand de olie vinden om de machine te smeren want het kraakt op alle vlakken. Sportief en extra sportief met een ploeg die niet draait en een ´nieuwe´ tribune die niet open mag.
 • ronny meuris

  1 maand geleden
  En ondertussen is het benutten van de volle capaciteit vd nieuwe tribune ook nog niet toegelaten. Je mag dus stellen dat de gedane beloftes, momenteel, niet voldaan zijn. Het team, de technische staf en de hele organisatie errond mag gerust eens voor de spiegel staan. Als supporter verwacht ik meer dan dit. We zijn ondertussen al weken verder en heel de club mag gerust een tandje bijsteken om aan de verwachtingen te voldoen.
 • Yves Elst

  1 maand geleden
  Ik vrees voor Priske ... zit nog steeds geen verbetering in het spel van Antwerp
 • Herbert Verbeeck

  1 maand geleden
  Naigolan?? Het gaat allemaal wat vlug voor hem Is nog niet echt een meerwaarde... En of hij het wordt?
 • Danny Callaert

  1 maand geleden
  Antwerp zou beter Boloni of Vercauteren een tijdelijk contract geven om een organisatie op poten te zetten. Antwerp had weer veel geluk want verdedigend was het weer een zeef en aanvallend liepen ze elkaar meer voor de voeten dan iets anders. Van Naingolan 1 flits gezien en dat was alles. Wanneer komt Dessolleil eindelijk in de ploeg ? En waarom werd Bataille met gele kaart niet tijdig vervangen ? Goede spelers maar ik heb zware twijfels bij coach. Dit Antwerp haalt nooit top-4.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.