Geen EK voor Idrissi en Adnane. De Rode Duivels haalden het EK 2022 net niet.
Volledig scherm
Geen EK voor Idrissi en Adnane. De Rode Duivels haalden het EK 2022 net niet. © BELGA

Strijdende Rode Duivels missen EK in Finland met één doelpunt verschil

Futsal Rode DuivelsDe kwalificatiepoule van de Rode Duivels zit er definitief op. Een rechtstreeks duel tussen Finland en België moest de beslissing brengen in groep 7. De Belgen verloren in Helsinki na een spannende strijd met 3-2. Eén doelpunt maakte het verschil tussen grote ontgoocheling en deelname aan het EK zaalvoetbal 2022 in Nederland.

 1. Evenepoel “relaxed” aan start van tweede etappe: “Alle vertrouwen dat ploegmaats ons veilig naar finish begeleiden”
  Play
  Giro

  Evenepoel “relaxed” aan start van tweede etappe: “Alle vertrouwen dat ploegmaats ons veilig naar finish begeleiden”

  De kop is eraf voor Remco Evenepoel en dus staat hij vandaag naar eigen zeggen “relaxed” aan de start van de eerste etappe in lijn in de Giro. “Ik heb er alle vertrouwen in. Vandaag ga ik vooral genieten en proberen te wennen aan het gevoel van in een peloton te rijden. De ploegmaats zullen ons veilig begeleiden naar de finish. Of Iljo (Keisse, red.) daarin een belangrijke rol speelt? Ik denk dat ik niemand beter kan vinden dan hem. Iljo weet blindelings wat hij moet doen om ons te begeleiden. Het is best logisch dat ik een beetje stress heb, maar ik vertrouw erop dat het beter zal zijn naar het einde van de rit toe.”
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei