BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
1
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 78' Goal Selim Amallah

Standard laat Sclessin intens vieren: Rouches kloppen KV Oostende en gaan voorlopig op kop

Jupiler Pro LeagueWat hebben ze dít anderhalf jaar gemist in Luik. Standard pakte z’n eerste thuiszege van het seizoen met dank aan een uitzinnig publiek op Sclessin. KV Oostende bood aardig weerwerk, maar een goal van Amallah in de slotfase zette de Hel in vuur en vlam.

5 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Standard, de ploeg van de doodschoppers. Hoe meer ze verliezen, hoe liever ik het heb.
 • boudewijn de maerteleire

  2 maanden geleden
  Zo is het niet moeilijk om te winnen. Hoor!!
 • wim Lapeere

  2 maanden geleden
  Standard Luik ging het zwakke broertje zijn van de topclubs. Staan wel vooraan in het klassement. Ja , het is nog vroeg maar al de punten die ze hebben nemen ze niet meer af. Ze hebben veel aan kwaliteit in geboet. Zo te zien is dit geen enkel probleem in onze pintjes competitie waarin de arbitrage ook van een heel bedenkelijk laag niveau is.
 • Johan Weckhuyzen

  2 maanden geleden
  Man vd match de VAR
 • Johan Weckhuyzen

  2 maanden geleden
  Schandalige hoe ze oostende blijven benadelen
 1. Diamanten NBA-jubileum start morgennacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’
  NBA

  Diamanten NBA-jubileum start morgen­nacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’

  Morgennacht is het weer zover: de start van een nieuw NBA-seizoen. Nummer 75. Een diamanten jubileum. Michael Jordan — wie anders? — won in 1997 de gouden 50ste editie, de LA Lakers de zilveren 25 jaar eerder. Een voorbode voor LeBron James, Anthony Davis en Russell Westbrook? Daarvoor moeten ze alleszins langs de Milwaukee Bucks, die nummer 74 wonnen, en met hun Finals MVP, Giannis Antetokounmpo, op zoek gaan naar een verlenging van die titel. Zij worden in het oosten opgewacht door de Brooklyn Nets, zónder Kyrie Irving, en de Philadelphia 76ers, met dan toch Ben Simmons.