BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
1
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 78' Goal Selim Amallah

Standard laat Sclessin intens vieren: Rouches kloppen KV Oostende en gaan voorlopig op kop

Jupiler Pro LeagueWat hebben ze dít anderhalf jaar gemist in Luik. Standard pakte z’n eerste thuiszege van het seizoen met dank aan een uitzinnig publiek op Sclessin. KV Oostende bood aardig weerwerk, maar een goal van Amallah in de slotfase zette de Hel in vuur en vlam.

5 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Standard, de ploeg van de doodschoppers. Hoe meer ze verliezen, hoe liever ik het heb.
 • boudewijn de maerteleire

  2 maanden geleden
  Zo is het niet moeilijk om te winnen. Hoor!!
 • wim Lapeere

  2 maanden geleden
  Standard Luik ging het zwakke broertje zijn van de topclubs. Staan wel vooraan in het klassement. Ja , het is nog vroeg maar al de punten die ze hebben nemen ze niet meer af. Ze hebben veel aan kwaliteit in geboet. Zo te zien is dit geen enkel probleem in onze pintjes competitie waarin de arbitrage ook van een heel bedenkelijk laag niveau is.
 • Johan Weckhuyzen

  2 maanden geleden
  Man vd match de VAR
 • Johan Weckhuyzen

  2 maanden geleden
  Schandalige hoe ze oostende blijven benadelen
 1. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
  Play
  Drongen/Meerbeke

  Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”