BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
1
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 78' Goal Selim Amallah

Standard laat Sclessin intens vieren: Rouches kloppen KV Oostende en gaan voorlopig op kop

Jupiler Pro LeagueWat hebben ze dít anderhalf jaar gemist in Luik. Standard pakte z’n eerste thuiszege van het seizoen met dank aan een uitzinnig publiek op Sclessin. KV Oostende bood aardig weerwerk, maar een goal van Amallah in de slotfase zette de Hel in vuur en vlam.

5 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Standard, de ploeg van de doodschoppers. Hoe meer ze verliezen, hoe liever ik het heb.
 • boudewijn de maerteleire

  2 maanden geleden
  Zo is het niet moeilijk om te winnen. Hoor!!
 • wim Lapeere

  2 maanden geleden
  Standard Luik ging het zwakke broertje zijn van de topclubs. Staan wel vooraan in het klassement. Ja , het is nog vroeg maar al de punten die ze hebben nemen ze niet meer af. Ze hebben veel aan kwaliteit in geboet. Zo te zien is dit geen enkel probleem in onze pintjes competitie waarin de arbitrage ook van een heel bedenkelijk laag niveau is.
 • Johan Weckhuyzen

  2 maanden geleden
  Man vd match de VAR
 • Johan Weckhuyzen

  2 maanden geleden
  Schandalige hoe ze oostende blijven benadelen
 1. Sinner en Schwartzman spelen finale European Open in Antwerpen
  European Open

  Sinner en Schwartz­man spelen finale European Open in Antwerpen

  Diego Schwartzman (ATP 13) heeft zaterdagavond het tweede en laatste ticket gegrepen voor de finale van de European Open, het ATP-toernooi van Antwerpen. In de halve finale ging de Amerikaan Jenson Brooksby (ATP 70) voor de bijl met 6-4 en 6-0. In de finale wacht Jannik Sinner (ATP 16). Hij rekende eerder op de dag af met de Zuid-Afrikaan Lloyd Harris (ATP 32), de poulain van Xavier Malisse. Het werd 6-2 en 6-2.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.