Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijandelijke’ fans

35 reacties

 • Nicolas Van Hoecke

  2 maanden geleden
  Niks nieuws. Gebeurt vaak met spelers van een ander team om welke reden ook...
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Fantastische speler KDB. Iedere Belgische voetbalsupporter die hem uitfluit shame on you. Speelde hij maar bij Club Brugge 🙏.
 • Daniel Meuleman

  2 maanden geleden
  Hij kan goed tegen een bal trappen maar wat kan hij meer? Niets .Zonder voetbal is hij misschien wel goed om in een fabriek te werken. Ik respecteer hem ook wel maar die afgoderij is er voor mij teveel aan.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Een diepe buiging voor KDB en voor gans City maar ook voor de fantastische Club-fans.
 • yannick De wilde

  2 maanden geleden
  Mooi van Brugge ! Respect voor King kev !
 1. Zo verwelkomen trouwe supporters van Wout van Aert de terugkeer van hun kampioen: “Ik heb ze gemist”
  Play
  Veldrijden

  Zo verwelko­men trouwe supporters van Wout van Aert de terugkeer van hun kampioen: “Ik heb ze gemist”

  Wout is back. En dat brengt wat teweeg in de crosswereld. VTM-journalist Stijn Vlaeminck kroop in Boom in het zog van de fans van Wout van Aert. Ze kregen waar ze van hadden gedroomd: Van Aert leverde een huzarenstukje af. De supporters schreven ook iets neer voor hun kampioen. “Ik was afgelopen week bang dat publiek terug verboden zou worden”, vertelde hij tijdens het lezen van de vele boodschappen van zijn fans. “Ik ben blij dat ik ze vandaag weer kon ontmoeten, wat eigen is aan het veldrijden. Dat hebben we vorig jaar gemist. Houden zo.”