AP
Volledig scherm
© AP

Sportwereld deelt massaal steunbetuigingen voor Christian Eriksen

Voetbalfans hielden de adem in, nadat de Deen Christian Eriksen (29) tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland na 40 minuten plots in elkaar zakte op het veld. Hij kreeg gedurende een kwartier een hartmassage toegediend door de hulpdiensten en werd nadien afgevoerd. De toestand van de Deen lijkt intussen stabiel. De wedstrijd wordt om 20.30 uur hervat.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Zwaar verdict: Thomas Van der Plaetsen enkele maanden out met scheurtjes in hamstring en ligamenten van de voet na tienkamp

  Zwaar verdict: Thomas Van der Plaetsen enkele maanden out met scheurtjes in hamstring en ligamenten van de voet na tienkamp

  Thomas Van der Plaetsen heeft tijdens het verspringen, de tweede proef in de tienkamp op de Olympische Spelen van Tokio, een scheur in de hamstring opgelopen. Hij werd in een rolstoel afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ook een scheurtje in de ligamenten van de rechtervoet en een kneuzing aan de knie werden vastgesteld. Van der Plaetsen zal enkele maanden out zijn, bevestigt het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).