Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sportsector verscherpt maatregelen: publiek vanaf morgen niet meer toegelaten

SportIn de sportsector komen strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Publiek zal bij zowel indoor als outdoor sportactiviteiten en -wedstrijden niet toegelaten zijn. Dat kondigen Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) en de sector aan.

40 reacties

 • WALTER DIERCKX

  1 jaar geleden
  Dank u Ben om de provinciale voetbalploegen nu volledig dood te doen.En dat allemaal om 100 mensen te verbieden om op een omtrek van meer dan 250m plaats te nemen.Bedankt.
 • St V riel

  1 jaar geleden
  als er maar verboden en niet toegelaten betogingen mogen doorgaan, want daar DURVEN ze gewoon niet tegen optreden.
 • Jan Verhoeven

  1 jaar geleden
  Ik denk/vreës dat deze maatregel voor vele sportclubs de doodsteek gaat zijn als ze niet vergoed worden door hun gemeente of sportbond.Geen inkomsten van tickets en kantine,en alleen maar onkosten/uitgaven overleefd niemand.
 • Karim Fezoua

  1 jaar geleden
  Geen publiek meer = einde van de sportclubs. Bereid u maar voor op iets veel ergers dan de Coronacrisis. Een oorlog is op komst...
 • Danny Vernimmen

  1 jaar geleden
  Als minister van verkeer maakte hij er niets van nu hetzelfde als minister van onderwijs en sport weer hetzelfde. Amateurs klasse waar sommige ploegen nog geen 50 toeschouwers komen kijken en waar je genoeg afstand kan nemen gaat hij verbieden. Terrassen en winkelstraten mogen open blijven echte schande . Onbekwaam als minister.
 1. Spektakel in Sotsji door regen: Norris gokt en verliest, Hamilton pakt in slot 100ste zege uit F1-carrière - Verstappen tweede na straffe inhaalrace
  Formule 1
  14

  Spektakel in Sotsji door regen: Norris gokt en verliest, Hamilton pakt in slot 100ste zege uit F1-carrière - Verstappen tweede na straffe inhaalrace

  Lewis Hamilton (Mercedes) heeft de GP van Rusland gewonnen. De zevenvoudige wereldkampioen ging in een spectaculair einde op en over polepakker Lando Norris. Zeven ronden van de finish begon het plots te regenen in Sotsji. Norris ging met Hamilton in zijn zog niét naar binnen voor regenbanden, Hamilton deed dat wel. Een moedige maar onmogelijke poging van de jonge Brit - de regen werd enkel feller. Norris ging van de baan, waardoor de veel snellere Hamilton er nog op en over ging. Max Verstappen werd na een inhaalrace tweede, Carlos Sainz mag mee op het podium. Zege nummer 100 ook voor Hamilton, die over Verstappen wipt in het WK-klassement.