Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sinkeldam: "Blij dat ik niet alles meer weet"

Crash Giant-Alpecin Ramon Sinkeldam is weer thuis na de zware crash van zaterdag met zijn wielerploeg Giant-Alpecin. Sinkeldam was één van de zes renners die werd aangereden door een auto tijdens een trainingsrit. "Ik heb misschien wel geluk dat ik niet alles bewust heb meegemaakt", zei de wielrenner 24 uur later tegen de NOS.

 1. Giant-Alpecin likt wonden: "Iedereen in ploeg verbonden als broer en zus"
  Update

  Gi­ant-Alpe­cin likt wonden: "Iedereen in ploeg verbonden als broer en zus"

  John Degenkolb is bij het ongeval van eerder op de dag op training in het Spaanse Calpe zijn linkerwijsvinger bijna kwijtgeraakt. Dat heeft de Duitser vanavond laten weten op zijn officiële Facebook-pagina. "Gezien de omstandigheden gaat het redelijk met me. Ik kan me niet veel van het ongeval herinneren". De zwaar getroffen ploeg likt intussen de wonden, maar toont zich ook strijdvaardig: "Door elkaar bij te staan zullen we hier sterker dan ooit uitkomen."
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.