Ronaldo keert terug naar Manchester United.
Volledig scherm
Ronaldo keert terug naar Manchester United. © AP - PA

Sensationele transfer is rond: Cristiano Ronaldo keert terug naar Manchester United

Buitenlands voetbalDe deal is rond: Cristiano Ronaldo (36) keert terug naar oude liefde Manchester United. Tot vanmiddag leek stadsrivaal City in polepositie te liggen, maar de club van Kevin De Bruyne trok zelf de stekker uit de onderhandelingen. United profiteerde meteen en bevestigt nu dat het een akkoord heeft met Juventus over een definitieve transfer. Enkel medische tests scheiden Ronaldo nog van een terugkeer naar Old Trafford. 

31 reacties

 • Marina Van brempt

  1 jaar geleden
  Beste speler ooit. Veel succes in ManchesterUnited CR7
 • Jonathan Monsaert

  1 jaar geleden
  Prachtig verhaal voor deze legende, terug naar waar het allemaal echt begonnen is! Op zijn gezegende leeftijd nog naar een andere topcompetitie verhuizen, wat een atleet. De meest complete en allerbeste voetballer ooit voor mij! Hoedje af voor CR7.
 • marie-louise Van Mulder

  1 jaar geleden
  Ronaldo, de beste aller tijden voor mij! De nieuwe opvolger nog niet in zicht. Nog veel succes gewenst.
 • Mieke Rottiers

  1 jaar geleden
  Christiano, de beste aller tijden ! En een goede man die veel deelt aan goede doelen en heel zijn familie onderhoudt !
 • RONNY PLATTEEUW

  1 jaar geleden
  Nog ettelijke miljoenen !! en de domoren maar abonnementen kopen ! ik had veel respect voor voetbal maar nu niet meer ,niet meer normaal.
 1. Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsjeblieft Georgina, help me”
  11

  Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsje­blieft Georgina, help me”

  Vlak voor het eerste do or die-duel van Portugal en Cristiano Ronaldo op het WK voetbal wordt ze vooral in de Spaanse media weer opgevoerd. Niet Georgina Rodriguez (28), Ronaldo’s partner, maar wel haar halfzus, Patricia (33). Eind november deed zij op een Spaanse tv-show haar beklag op emotionele wijze. “Ik ben blut en heb al drie jaar lang geen vaste woning meer. Van Georgina moet ik geen hulp verwachten. Voor mij is dat niet erg - ik red me wel. Maar mijn kinderen, haar neven en nichten, zien af.”