BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
2
EINDE
0
KV Kortrijk KVK
 • 32' 45'+1' Goal Ruud Vormer

Ruud Vormer is terug de oude: aanvoerder Club Brugge laat de netten twee keer trillen tegen KV Kortrijk, blauw-zwart is voorlopig alleen leider

Jupiler Pro LeagueGenerale repetitie geslaagd! Club Brugge legde KV Kortrijk met 2-0 over de knie en trekt met vertrouwen naar het Champions League-duel tegen Manchester City. Ruud Vormer was de grote man van de avond met twee doelpunten. De aanvoerder van blauw-zwart is back. José Izquierdo maakte zijn wederoptreden als speler van Club Brugge. “Ik ben blij om terug te zijn”, klonk het na afloop.

5 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Proficiat Ruud Vormer ,je bent nog altijd een van de betere spelers bij club ,het jong geweld kan een voorbeeld aan U nemen .
 • DAVIE VAN GOETHEM

  2 maanden geleden
  Waarom geen woord over de strafschop in de krant en een 6 als beoordeling voor de ref terwijl jullie hier laten uitschijnen dat het een terechte strafschop zou geweest zijn? Gesignaleerd door de VAR en geweigerd door de ref...
 • jos de groot

  2 maanden geleden
  als zij het niet doen doet de var het wel
 • Regis Desmet

  2 maanden geleden
  Meneer vandeputte, ik denk dat club thuis altijd al met ruime cijfers van kvk won omdat ze juist die muur niet optrekken, ze hadden tegen genk en tegen zulte ook een dubbele muur kunnen optrekken maar ze zijn blijven voetballen en t heeft hen punten gekost
 • patrick vandeputte

  2 maanden geleden
  Zoals gewoonlijk een dubbele muur optrekken en een paar keer counteren en hopen op een goal.
 1. Verschrikkelijke generale repetitie voor GP Saoedi-Arabië: start van F2-race opgeschrikt door zware crash
  Play
  Formule 2

  Verschrik­ke­lij­ke generale repetitie voor GP Saoedi-Ara­bië: start van F2-race opge­schrikt door zware crash

  Vreselijke beelden bij de start van de Formule 2-race in Saoedi-Arabië. Toen de Fransman Théo Pourchaire (18) met mechanische pech niet kon starten, werd hij vol in de staart aangereden door de Braziliaan Enzo Fittipaldi (20), de kleinzoon van ex-wereldkampioen in de f1 Emerson. Als bij wonder zijn beide coureurs bij bewustzijn naar het ziekenhuis afgevoerd.
 2. Biostatisticus Geert Molenberghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalstadions wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”
  Play
  Sport
  29

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalsta­di­ons wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”

  De profvoetbalclubs en hun supporters haalden opgelucht adem. De veldritorganisatoren en de wielerfans ook. De stadionpoorten of modderweides moeten niet toe. De volle capaciteit blijft zelfs toegelaten. Een beslissing die niet meteen in de lijn der verwachtingen lag en lang niet iedereen heeft er begrip voor. Biostatisticus Geert Molenberghs spreekt van “een anomalie”.