Exclusief voor abonnees

Ronaldo eerste voetballer in illustere rij sportmiljardairs. Maar hoe vergaarden ‘CR$’, Jordan, Mayweather en co hun fortuin?

Cristiano Ronaldo en Michael Jordan.
RV Cristiano Ronaldo en Michael Jordan.
CR7 behoort tot de club van ‘seven’. Op de lijstjes die gerenommeerd Amerikaans zakenblad Forbes regelmatig publiceert, staat Cristiano Ronaldo (35) nu tussen de dollarmiljardairs. De zevende sporter ooit die de kaap rondt, de eerste voetballer. CR$ springt Michael Jordan achterna. Hoe vergaarden de sportmiljardairs hun fortuin?

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sobek Wessels

  Omdat ze amper belastingen moeten betalen ? als ze zoals elke werknemer in dit land 67% betalstingen zouden moeten betalen op hun inkomens zouden ze zo snel niet zo Rijk worden ?! Voetballers betalen in ons land amper 15% betastingen op hun inkomen en velen zitten dan nog in belasting paradijzen met hun centen en ondernemingen zodat ze eigenlijk amper belastingen betalen !

 • Jonas Peulemans

  Prachtige foto van de 2 beste sporters van hun respectievelijke sport. Cristiano Ronaldo als voetballer en Michael Jordan als basketter.

 • Jonas Peulemans

  Begrijpelijk dat Cristiano Ronaldo de rijkste voetballer ooit is, hij is ook de beste voetballee ooit.

 • joseph Leysen

  Deze mensen maken enkel fortuin dank zij de sponsoring en reclame, portretrechten etc. Alles wat geld opbrengt maakt hun rijker en wordt uiteindelijk betaald door de man in de straat over de hele wereld. Zij hebben wel talenten die de meesten onder ons in die mate niet hebben, maar je kan je de vraag stellen wat het eigenlijk opbrengt voor de maatschappij op zich buiten entertainment. Onderzoekers die dagelijks in de luwte werken zijn helemaal niet publicitair. Maar goed, het weze hun gegund.

 • Nail Cingoz

  Hij verdient het, geeft ook grote sommen uit aan goede doellen. Als je onze politiekers bekijkt verdiennen ze ook heel veel ,maar blijven graaien,toch?