Van den Bergh en Huybrechts schakelden gisteren de Grieken makkelijk uit.
Volledig scherm
Van den Bergh en Huybrechts schakelden gisteren de Grieken makkelijk uit. © VTM

Roemloze aftocht voor 'Belgian Arrows': Van den Bergh en Huybrechts verrassend onderuit tegen Oostenrijk en zijn uitgeschakeld op World Cup of Darts

WK DartsDe World Cup of Darts is een serieuze desillusie geworden voor de ‘Belgian Arrows’. Tegen het bescheiden Oostenrijk gingen zowel Kim Huybrechts als Dimitri Van den Bergh ten onder in hun individuele wedstrijd. De eerste grote verrassing op dit WK.

23 reacties

 • André Christiaens

  1 maand geleden
  Inderdaad @Lucas Vissers, wat minder dansen en show verkopen zou hem beter staan. Wie als top speler pijlen werp in de verdeling op het darts blok die maar 1 punt waard zijn is men slecht bezig Onvoorstelbaar! Huybrechts was veel beter dan Dimi.
 • Lucas Vissers

  1 maand geleden
  Een beetje minder pretentie zou misschien al wat helpen !
 • Patrick Brusseel

  1 maand geleden
  Darts blijft darts, een cafésport waar iedereen van iedereen kan winnen of verliezen. Dat het niet lang ging duren eer Dimi afgebroken zou worden stond in de sterren geschreven. Vlamingen zijn niet voor niets de kampioen der verzuring.
 • PASCALE MISTLER

  1 maand geleden
  wa minder show en volwassenen worden zeggen wij aan de kust .
 • Beelen Danny

  1 maand geleden
  Eerst pijltjes gooien en dan pas dansen he mannekes
 1. Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”
  Time-out
  1

  Nieuwe episode in soap tussen Icardi en Wanda Nara: “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”

  ‘t Wordt steeds pijnlijker. Mauro Icardi (28) en Wanda Nara (34) maken op social media een echte soap van hun vermeende relatiebreuk. De Argentijnse spits van Paris Saint-Germain postte afgelopen nacht een Instagram-verhaal (dat hij al snel weer verwijderde) waarop hij met Nara te zien is in bed. “Op Instagram ben je vrijgezel, ‘s nachts kom je om vergeving vragen”, schreef Icardi.
 2. Michael Vanthourenhout (ontstoken slokdarm) twijfelt nog of hij zondag in Zonhoven start

  Michael Vanthouren­hout (ontstoken slokdarm) twijfelt nog of hij zondag in Zonhoven start

  Nadat hij door ernstige maagproblemen moest passen voor de cross in Ardooie donderdag, onderging Michael Vanthourenhout vandaag een gastroscopie in het Gentse UZ. Daaruit bleek dat zijn slokdarm van boven tot beneden ontstoken is. De 27-jarige renner van Pauwels Sauzen-Bingoal liet staaltjes nemen van maag en slokdarm om door biopsie te bepalen of het een voedselprobleem dan wel een allergie betreft. Daar wordt pas over een week het resultaat van verwacht. Vanthourenhout moet ondertussen medicatie nemen om de maag te beschermen.
 1. Nick Nuyens wil 1,1 miljoen euro van Wout van Aert, die zelf ook in cassatieberoep gaat
  Play
  Wielrennen
  58

  Nick Nuyens wil 1,1 miljoen euro van Wout van Aert, die zelf ook in cassatiebe­roep gaat

  Er komt voorlopig geen einde aan de juridische strijd tussen Nick Nuyens en Wout van Aert. Op 9 juni van dit jaar veroordeelde het Arbeidshof wielrenner Wout van Aert tot het betalen van een verbrekingsvergoeding van 662.403,31 euro aan Nick Nuyens, nadat Wout van Aert op 18 september 2018 zijn contract met Sniper Cycling, de ploeg van Nuyens, om “dringende reden” verbrak. Dat contract liep tot 31 december 2019.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.