De Rode Duivels vieren de 3-0 van Alexis Saelemaekers.
Volledig scherm
De Rode Duivels vieren de 3-0 van Alexis Saelemaekers. © Photo News
België BEL
3
EINDE
0
Tsjechië TSJ
 • 8' Goal Romelu Lukaku
 • 41' Goal Eden Hazard
 • 65' Goal Alexis Saelemaekers

Rode Duivels zetten met vlotte 3-0-zege tegen Tsjechië opnieuw een reuzenstap richting kwalificatie voor het WK

Rode DuivelsJob done voor de Rode Duivels. Een sterk België rekende vanavond af met Tsjechië in het Koning Boudewijnstadion: 3-0. Jubilaris Lukaku effende al snel het pad, Hazard en Saelemaekers dikten aan. De kwalificatie voor het WK in Qatar is nu zo goed als zeker.

106 reacties

 • Eric Bex

  1 maand geleden
  @ Wouter Van de Walle: ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Al een geluk dat Kevin De Bruyne niet heeft meegedaan want sommigen zouden nog bekwaam zijn om deze artiest te bekritiseren.
 • sven vandevyvere

  1 maand geleden
  Jean panis sliep tijdens de tweede helft.
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Eden, Romelu en Hans door tientallen afgekraakt, net die 3 waren dan toch wel de beste mannen van de match zeker.. Er zullen er veel stil en beschaamd zijn
 • Nick Roebben

  1 maand geleden
  @ Noel Claes, VTM is niet voor niets jarenlang shirtsponsor geweest van club, hun voorkeur blijft helaas opvallen...
 • Kristof Degros

  1 maand geleden
  We hebben gewonnen, maar er lagen serieuze gaten in de defensie bij de tegenstander. We hebben wat ruimte gekregen, maar wat als we dit niet hadden gekregen. Vanachter was het rommelen en dankzij Courtois toch gewonnen. Want het had er heel anders kunnen uitzien. Lukaku heeft wel pech gehad, de paal, op de keeper. Zal nooit fan worden, maar zeker goed gespeeld.
 1. Kopzorgen voor Guardiola: gefrustreerde Sterling wil vertrekken, Ferran Torres out tot nieuwjaar
  champions league

  Kopzorgen voor Guardiola: gefrus­treer­de Sterling wil vertrekken, Ferran Torres out tot nieuwjaar

  Volgende week dinsdag is het zover. Club Brugge staat in de Champions League tegenover Manchester City. Pep Guardiola, de coach van City, hield vandaag zijn persbabbel. Hij bevestigde dat Torres wellicht enkele maanden out is, maar bleek nog niet op de hoogte te zijn van de recente uitspraken van Sterling over diens mogelijk vertrek. “Ik vind dat spelers moeten praten op het veld”, reageerde de coach verrast.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.