PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Remco Evenepoel wint tweede Kristallen Fiets met monsterscore: “Eresaluut aan 2022”

KRISTALLEN FIETSMagna cum laude. Met een monsterscore en een ruime marge op Wout van Aert is de Kristallen Fiets voor de tweede keer in zijn carrière van Remco Evenepoel (22). “Het Belgische wielrennen baadt in weelde. Dat maakt deze triomf nóg prestigieuzer.”

4 reacties

 • adri zuiderwijk

  4 maanden geleden
  Zijn opmars gaat niet stoppen want niemand was constanter dan hij vanaf het voorjaar tot in Binche waar hij gearmd met Iljo over de streep ging, vrienden voor het leven..
 • Hendrik Peetersen

  4 maanden geleden
  Wat een weelde, ooit hebben ze uit armoede en na veel lobbyen van Wuyts de Kristallen Fiets aan Nijs gegeven. Kun je nagaan.
 • GERDY Couvreur

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat hij gespaart blijft van tegenslag we gaan er nog veel plezier aan beleven .
 • Greta Dendas

  4 maanden geleden
  Proficiat voor deze renner. Gaan nog veel plezier aan hem beleven. Geef hem de tijd
 1. Dallas van superster Doncic haalt controversiële Irving binnen voor de neus van de Lakers, gefrustreerde LeBron: “Misschien ligt het aan mij”
  NBA

  Dallas van superster Doncic haalt controver­siële Irving binnen voor de neus van de Lakers, gefrus­treer­de LeBron: “Misschien ligt het aan mij”

  De overgang van NBA-ster Kyrie Irving van Brooklyn Nets naar Dallas Mavericks is helemaal rond. De ‘Mavs’ troeven met hun trade onder meer LA Lakers af, tot frustratie van LeBron James. Irving is voor elk team een versterking op het veld, maar ernaast was hij in Brooklyn zeker niet onomstreden. Zo weigerde hij onder meer om zich te laten vaccineren tegen corona en op sociale media verwees hij naar een documentaire die door velen wordt beschouwd als antisemitisch.