PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Remco Evenepoel wint tweede Kristallen Fiets met monsterscore: “Eresaluut aan 2022”

KRISTALLEN FIETSMagna cum laude. Met een monsterscore en een ruime marge op Wout van Aert is de Kristallen Fiets voor de tweede keer in zijn carrière van Remco Evenepoel (22). “Het Belgische wielrennen baadt in weelde. Dat maakt deze triomf nóg prestigieuzer.”

4 reacties

 • adri zuiderwijk

  4 maanden geleden
  Zijn opmars gaat niet stoppen want niemand was constanter dan hij vanaf het voorjaar tot in Binche waar hij gearmd met Iljo over de streep ging, vrienden voor het leven..
 • Hendrik Peetersen

  4 maanden geleden
  Wat een weelde, ooit hebben ze uit armoede en na veel lobbyen van Wuyts de Kristallen Fiets aan Nijs gegeven. Kun je nagaan.
 • GERDY Couvreur

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat hij gespaart blijft van tegenslag we gaan er nog veel plezier aan beleven .
 • Greta Dendas

  4 maanden geleden
  Proficiat voor deze renner. Gaan nog veel plezier aan hem beleven. Geef hem de tijd
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. “Emoties kunnen onmiddellijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderweireld passeren
  Play
  BELGISCH VOETBAL
  25

  “Emoties kunnen onmiddel­lijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderwei­reld passeren

  “Ze waren met twaalf en niet met elf.” Toby Alderweireld was gisteren niet mals voor de spelleiding van ref Lardot na hun bekernederlaag bij Union. Toch hoeft de verdediger van Antwerp niet voor een sanctie te vrezen. Het Referee Department kan zijn woorden wel plaatsen, zegt operationeel directeur Stephanie Forde: “Onmiddellijk na een wedstrijd kunnen de emoties hoog oplopen.” Het bondsparket kan mogelijk wel nog optreden.