Sportingvoorzitter Louis de Vries werkt nog steeds aan een oplossing om het faillissement van de Wase voetbalclub af te wenden.
Volledig scherm
Sportingvoorzitter Louis de Vries werkt nog steeds aan een oplossing om het faillissement van de Wase voetbalclub af te wenden. © Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Redt deal met buitenlandse investeerder Sporting Lokeren?

LokerenVolgens voorzitter Louis de Vries is er een akkoord in de maak dat Sporting Lokeren kan redden van het faillissement. “We zullen met een communiqué komen zodra we daar klaar voor zijn”, meldt de Vries aan onze redactie.

0 reacties

  1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
    Energie

    Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

    Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.