Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Recordverlies voor Belgisch voetbal: 156 miljoen euro in het rood

VoetbalHet Belgisch voetbal heeft in het seizoen 2021-22 een recordverlies gemaakt. De profclubs maakten samen 156 miljoen euro verlies. Met Antwerp die de roodste cijfers voorlegt, en een opvallend groene balans voor Anderlecht.

46 reacties

 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  En toch blijven supporters komen terwijl ze ettelijke keren in de zak worden gezet. Als voorbeeld de transfers binnen 1 seizoen. Pure competitievervalsing en mensenhandel.
 • Steve Delanghe

  1 maand geleden
  Stop met geld, subsidies in het voetbal te steken. Dat dient enkel om de mensenhandel in stand te houden. Voetbal heeft niets meer met sport te maken.
 • Arthur Van der Vieren

  1 maand geleden
  Hoog tijd dat men de spelers wat minder centjes geeft . Er zijn er velen die het echt niet waard zijn .
 • Patrick Van den bemt

  1 maand geleden
  diegenen die afgeven op Antwerp, de cijfers zijn wat ze zijn, echter wel de enige club die op dat moment investeert in de infrastructuur, dat kan je ook niet wegcijferen maar mee in rekening nemen. Anderlecht daarentegen is zonder in inbreng van Coucke echt een groot probleem aangezien zij niets investeren, en het alleen in bestuur en lonen zit en dit zich niet zal terugbetalen.
 • ruddy claerhout

  1 maand geleden
  Anderlecht de beste van de klas, hoe verder ze staan in de rangschikking hoe rendabler ze zijn. Begrijp nu waarom ze eerder omlaag kijken dan naar omhoog.
 1. KIJK. Goednieuwsshow bij Portugal: winnende Martínez scoort vóór aftrap al punten, scorende Ronaldo pakt record
  Play
  Voetbal
  74

  KIJK. Goednieuws­show bij Portugal: winnende Martínez scoort vóór aftrap al punten, scorende Ronaldo pakt record

  Cristiano Ronaldo heeft het recordaantal caps voor een nationale ploeg op zijn naam geschreven. Tegen Liechtenstein startte de 38-jarige superster in zijn 197ste wedstrijd voor de Portugese nationale ploeg. Van Roberto Martinez, de ex-bondscoach van de Rode Duivels, kreeg hij een plek in de basis. ‘CR7' bedankte met twee treffers. Martínez scoorde overigens al voor de match punten door het volkslied luid mee te zingen.