Een balende Karim Benzema.
Volledig scherm
Een balende Karim Benzema. © AFP
Levante UD LEV
3
EINDE
3
Real Madrid RMA
 • 46' Goal Roger
 • 57' Goal José Campaña
 • 79' Goal Rober Pier
 • Gareth Bale Goal 5'
 • Vinícius Júnior Goal 73' 85'

Real Madrid blijft op 3-3-gelijkspel steken in spektakelstuk bij Levante, anonieme Hazard op het uur vervangen

La LigaReal Madrid moest op bezoek bij Levante vrede nemen met een gelijkspel. De Koninklijke controleerde de eerste helft nochtans volledig en ging met een voorsprong rusten, maar die gooide het meteen na de pauze te grabbel. Hazard kon z’n stempel niet drukken en werd vervangen door Vinícius, die Real met twee goals behoedde voor een nederlaag.

1 reactie

 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Ik hoor ze het nog zeggen!!!! Dit word het jaar van de doorbraak. Komt weer juist niets van.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaarde, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat
  Voetbal
  3

  Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaar­de, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat

  Erling Haaland prijkt voor het eerst bovenaan de lijst van waardevolste voetballers ter wereld. Het studiebureau KPMG Football Benchmark schat zijn huidige prijs in op 144,2 miljoen euro, Kylian Mbappé zakt met 139,5 miljoen euro naar de tweede plek. Van de spelers in de Belgische competitie is Charles De Ketelaere nu al 18,2 miljoen euro waard.
 1. Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot
  Play
  TIME-OUT
  2

  Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot

  Straffe beelden op de officiële (Engelstalige) Twitter-account van de Bundesliga. Daarop zien we Dortmund-ster Erling Haaland die - na één keer proberen - drie ballen op elkaar legt (al straf op zich) en ze vervolgens één voor één haarfijn richting winkelhaak trapt. Daar hangt een roos, die bij de tweede trap uit elkaar spat. Het kleine stukje dat blijft hangen, moet er bij zijn derde trap ook nog aan geloven. Te mooi om waar te zijn? Oordeelt u vooral zelf.