Een balende Karim Benzema.
Volledig scherm
Een balende Karim Benzema. © AFP
Levante UD LEV
3
EINDE
3
Real Madrid RMA
 • 46' Goal Roger
 • 57' Goal José Campaña
 • 79' Goal Rober Pier
 • Gareth Bale Goal 5'
 • Vinícius Júnior Goal 73' 85'

Real Madrid blijft op 3-3-gelijkspel steken in spektakelstuk bij Levante, anonieme Hazard op het uur vervangen

La LigaReal Madrid moest op bezoek bij Levante vrede nemen met een gelijkspel. De Koninklijke controleerde de eerste helft nochtans volledig en ging met een voorsprong rusten, maar die gooide het meteen na de pauze te grabbel. Hazard kon z’n stempel niet drukken en werd vervangen door Vinícius, die Real met twee goals behoedde voor een nederlaag.

1 reactie

 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Ik hoor ze het nog zeggen!!!! Dit word het jaar van de doorbraak. Komt weer juist niets van.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.
 3. Reanimatie op de tribune: Newcastle United-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel
  Premier League

  Reanimatie op de tribune: Newcastle Uni­ted-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur (2-3 eindstand) is een halfuur stilgelegd. Een supporter van de thuisclub kreeg plots hartproblemen en moest in de volle tribunes gereanimeerd worden. Na een halfuur werd duidelijk dat hij nog in leven was en kon de man naar het ziekenhuis afgevoerd, waarna de wedstrijd werd hervat. Newcastle laat weten dat de toestand van de man stabiel is.