REACTIES. Vanaken na historische goal: “Ze konden hun spel niet spelen” - Mignolet: “Mogen héél fier zijn”

Champions LeagueHans Vanaken trof tegen RB Leipzig al voor de vierde keer op rij raak in de Champions League, geen landgenoot deed hem dat voor. De Rode Duivel nam blauw-zwart andermaal bij de hand. “Wat een fantastisch gevoel”, sprak hij achteraf.

3 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Heel sterke prestatie van Brugge 👍 Zeker verdiend en mooi voor het Belgisch voetbal ! Succes ook voor onze andere clubs Europees !
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Lang is volgend jaar weg. Zal wel veel geld opbrengen uiteraard. Maar iemand van zijn niveau terugkopen met dat bedrag is wel mogelijk, het loon dat daar bij hoort is niet mogelijk bij club zonder anderen te bruskeren. Verliezen doe je altijd.
 • Lecocq Daniel

  2 maanden geleden
  Hip hip Hoera
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. KOERS KORT. Kern van Lotto-Soudal voor 2022 is rond: Cedric Beullens (24) tekent voor twee jaar
  Koers kort

  KOERS KORT. Kern van Lot­to-Soud­al voor 2022 is rond: Cedric Beullens (24) tekent voor twee jaar

  De 24-jarige Belg Cedric Beullens heeft een tweejarige overeenkomst bij Lotto-Soudal ondertekend. Daarmee maakt het Belgische WorldTeam zijn kern voor komend seizoen compleet. Beullens reed twee jaar in dienst van Sport Vlaanderen-Baloise. “Eerlijk gezegd is het nog niet volledig doorgedrongen dat ik volgend seizoen de kleuren van Lotto-Soudal zal verdedigen, maar uiteraard ben ik enorm blij met deze transfer”, reageert Beullens. “Na twee mooie jaren bij Sport Vlaanderen-Baloise is dit de goede stap in mijn carrière om mezelf verder te ontwikkelen. Waarom de keuze voor Lotto Soudal? Het Belgische team heeft een mooi project, een goede omkadering en ik zal er omringd zijn door heel wat jongeren en ervaren renners. Daarnaast krijg ik de kans mijn steentje bij te dragen tijdens de voorjaarsklassiekers, waarin ik echt verder wil evolueren.”
 1. Hij loodste dochters Venus en Serena naar de absolute tennistop, maar het duistere kantje van papa Richard Williams blijft onderbelicht in ‘King Richard’
  PREMIUM
  Tennis

  Hij loodste dochters Venus en Serena naar de absolute tennistop, maar het duistere kantje van papa Richard Williams blijft onderbe­licht in ‘King Richard’

  Is Richard Williams (79) de strafste tenniscoach aller tijden? Afgaande op de prijzenkast van zijn dochters Venus en Serena zeker wel. De film ‘King Richard’, met Will Smith in de rol van de (tennis)gekke kampioenenmaker en nu in de Belgische zalen, spreekt dat zeker niet tegen. Maar tegelijk moet de film over de ‘koning’ met een korrel zout genomen worden. Zijn duistere kant - met onder meer geruchten over onthoofde poppen - komt immers amper aan bod.