.
Volledig scherm
. © rv

REACTIES. Vanaken: “Ik maakte een typische ‘Vanaken-goal’”, De Ketelaere: “We stonden ons mannetje, ik ben trots”

Champions LeagueOnverhoopt, maar niet onverdiend. Club Brugge pakte een punt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Na afloop waren de spelers van blauw-zwart dan ook bijzonder tevreden. Aan het woord: Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere.

12 reacties

 • Aster Phoenix

  1 maand geleden
  Een afgeweken bal is dus typisch voor hem...
 • grootaert rené

  1 maand geleden
  Brugge was sterk en gaf iedere voetballiefhebber een aangenaam om te volgen wedstrijd tegen een sterk PSG.Ik vrees echter dat zij( met constante pressing op tegenstander)niet altijd zo sterk zullen spelen...Charles De Ketelaere was met Lang de sterspeler! De laatste tien minuten zag ik dat Brugge iets vermoeid werd en de nodige concentratie en pressing verminderde.Dat de media daarom niet zoals zij nu doen, PSG. kritiekeren want met Messi,Mpabee zullen zij nog vele wedstrijden winnen!
 • bob jansens

  1 maand geleden
  maw hij verzaakte aan zijn plicht als spelverdeler om op het einde van de aanval op de juiste plaats te staan en te scoren...
 • Steels Christel

  1 maand geleden
  Ik ben geen Brugge fan maar wat ze hebben laten zien tegen PSG, wat een klasse.
 • dave hosten

  1 maand geleden
  Goddelijke prestatie tegen God en co.... proficiat en voetjes op de grond houden. Maar alle anti Brugge fans zijn de mond gesnoerd... schitterend
 1. Een grote vis ontbrak voor Remco Evenepoel: “Maar van een verloren jaar spreek ik niet”
  Play
  Exclusieve docu
  48

  Een grote vis ontbrak voor Remco Evenepoel: “Maar van een verloren jaar spreek ik niet”

  Het was een turbulent jaar voor Remco Evenepoel. Eentje van de lange weg terug sinds zijn val in de Ronde van Lombardije, in augustus 2020. “Maar een verloren jaar vond ik het niet”, vertelt hij in de exclusieve VTM-docu ‘Ik ben Remco’ - vanavond om 22u15 op VTM en VTM GO. “Al klopt het wel dat een grote vis ontbrak. Vorig jaar was die er wel met de Ronde van Polen - toch een WorldTour-koers. Dit jaar kon ik een race van dat niveau niet winnen.” Maar gestaag kwam die goede vorm er wel. “Tweede op de EK-wegrace en op het podium in de tijdritten van het EK en WK. Dit was het jaar van terug naar de top, en op het einde van het seizoen ben ik daar geraakt. En dat ik geen grote zege kon boeken is een extra prikkel om er in 2022 wel zo eentje te winnen.”