Links: Marc Overmars en Paul Gheysens.
Rechts: Paul Onuachu.
Volledig scherm
Links: Marc Overmars en Paul Gheysens. Rechts: Paul Onuachu. © PhotoNews/Belga
Antwerp ANT
1
EINDE
3
KRC Genk GNK
 • 42' Goal Vincent Janssen
 • Bryan Heynen Goal 13'
 • Paul Onuachu Goal 33' 77'

Racing Genk is nog wat steviger leider na knappe 1-3-zege bij Antwerp, Vrancken: “Titelambities? Mij ga je geen uitspraken horen doen”

Jupiler Pro LeagueNa een onderhoudende topper met twee ploegen die er vol voor gingen, won Racing Genk met 1-3 op het veld van Antwerp. Het dodelijk efficiënte trio Trésor/Heynen/Onuachu deed de Great Old de das om. Leider Genk telt nu vier punten voorsprong op eerste achtervolger Antwerp. “Vorig jaar werd de titel al uitgeroepen voor het seizoen begon, nu is het zaak om vooral te spreken op het veld”, aldus Vrancken.

54 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Geweldig partij weeral van RC Genk...👍 Momenteel de best voetballende ploeg uit de competitie...! Succes verder voor de Limburgers 🤞
 • linda van landeghem

  3 maanden geleden
  Jawel, als het verdiend is...dat was het niet.
 • Tony Salta

  3 maanden geleden
  Onuhachu moet de goudeschoen krijgen hij en niemand anders . Of Tresor.
 • Marinus van Driel

  3 maanden geleden
  Net terug van 't stadion. Jammer dat Antwerp de boot ingaat door een mijns inziens buitenspelgoal (de haha-VAR zal wel gelijk hebben, zeker?) en een own goal van De Laet. Indien Genkse schoffelaar Munoz rood krijgt... Maar ja, dat is voetbal hé. Toch leuke pot gezien en geen wantoestanden maar een prima sfeer. Dat mag ook eens gezegd worden. De wrange en niet echt verdiende nederlaag krijgen we er gratis bij. Goeienavond.
 • Peter Kneepkens

  3 maanden geleden
  Kunnen de echte supporters niet eens toegeven dat het gewoon verdiend was
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.